danq 0 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 1. Twój Nick: Daniel | Danq Sectumsempra2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: Jan Christian4. Steam_ID oskarżonego: Nie mam dostepu teraz bo bana mam.5. Data i godzina zdarzenia: 22:23 17.07.20166. Mapa:nie znam7. Opis sytuacji: Tutaj chyba będzie głowny wątek więc czytaj droga Queen. Pierwsza sprawa to podczas grania w quiz Jan faworyzował paru graczy. Co mam na myśli. JEdnemu dawał czas 3 sekundy na wybranie kategorii jednemu 5, jednemu liczył w jedną sekunde całe 5 liczb, jednemu pół godziny, jednemu zakazywał brać danych kategorii ( w tym wypadku zabronił brać kategorii o cs go komuś tam, nie pamiętam). Gracz o nickuMiszczu7 czy jakoś tak został wezwany, dopiero co wszedł, Christian mu odliczył z prędkością światła i nawet nie zdążył napisać.Druga sprawa. Ct włączył boxa na początku rundy. Mój kolega zaczął mnie bić, ale to ja go zabiłem i dostałem bana. A wiecie kiedy? Pod koniec rundy heh. Chciałem pogratulować adminowi i jak coś mi sie przypomni co on zrobił to z edytuje. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Moim świadkiem są wszyscy gracze servera o tej godzinie, a zwłaszcza ziomek o nicku xBazyl, też miał zażalenie do administratora.9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: nie chciało mi się szukać, liczę na sumienność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Tak, lepiej żeby queen przejrzała 20 demek... Jeśli nie dasz demka i rundy to skarga zostanie odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danq 0 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Wystarczy żeby się Jan wypowiedział, że tak zrobił i tyle. Wystarczy uczciwość ludzka ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Bawiliśmy się w quiz. Jeśli chodzi o sprawy odliczania bałem się, że nie zdążę przeprowadzić zabawy w wyznaczonym czasie dlatego chciałem trochę przyśpieszyć bo było dosyć sporo osób. Później jak zobaczyłem, że idzie nam sprawnie postanowiłem trochę przystopować. Co do kategorii. Zabroniłem brać kategorii "cs:go", ponieważ nie interesuje się tematem i nie znam za dużo pytań. Ban dałem ci pod koniec rundy, gdyż pytałem się Mattewa/Venoma jak długi ma być taki ban(1h). Myślę, że wszytko wszytko wyjaśniłem i wyprostowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danq 0 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Jednak czemu skakałeś z odlcizaniem jednemu szybciej drugiemu wolniej i nie na zasadzie, że przyspieszałeś tylko wybierałeś sobie osoby. Jak ja kiedyś kazałem powtórzyć skok z wysokości mówiłeś, że to faworyzacja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie można dawać skargi, bez jakichkolwiek dowodów. Nie ma demka - skarga będzie odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi