Złota Owca 624 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 1. Nick:SzalonyProfesor 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak, ale będę musiał naprawić bo mam jakąś wersję dziwną csa i mi szwankuje. 6. Składka (tak/nie):Tak (formę ustalę z opiekunem) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SzalonyProfesor/193.33.176.143:27015/ (wiem nie powala, ale dostałem spowrotem na jb się tam skupiałem) 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Tu żadnych 9. Parę słów o sobie **: Cześć, jestem Mateusz, jak już pisałem mam 20 lat, jestem po 1 roku studiów i mam aktualnie pratyki, co może wydać się dziwne, bo składam podanie na drugi serwer. Większość i tak odrzuci moją kandydaturę, ale myślę, że po powrocie będzie to odrobinę mniej osób niż na początku. Wracając do tematu, interesuję się sportem i motoryzacją, ale to drugie w mniejszym stopniu, można powiedzieć amatorskim. Lubię porządek i ład, jestem kulturalny i w staram się utrzymać kulturę. Wiem nie zawsze wychodzi, ale jako admin na JB się udaje i nie ma do mnie zastrzeżeń opiekun oraz reszta adminów. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Widzę, że duża grupa adminów porezygnowała lub wzięła nieobecność a serwer jest często okupowany przez dzieci bez mutacji, dlatego też chciałem wstąpić w wasze szeregi. Dodatkowo wydaje mi się, że jako jeden z niewielu jestem tolerancyjny. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Tak, ale z racji tego, że większość serwerów 1.6 nie obsługuje steam, nie używam. 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:do 2h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15/16-18(praktyki) w weekendy 13-20(z przerwami) 14. Staż w Counter-Strike 1.6:2 lata będą 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak, posiadałem i posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Na nie. - GT - pokaż mi te 2 h dziennie na GT - piszesz, że się skupiłeś na JB oznacza to, że masz za mało czasu, aby pilnować 2 serwerów - AMX na 8, a jesteś adminem... Wg mnie 1 admin Tobie wystarczy. Edytowane 18 Lipca 2016 przez Rias Daruj sobie takie porównania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie nie, z kulturą u Ciebie słabo, gt, dopiero wróciłeś piszesz to się zajmij JB, a nie na siłę się pchasz. Ostanie zdanie w nr 10 mnie rozwaliło xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jestem jak najbardziej na nie... -wyklucasz sie, -Twoja kultura pozostawia wiele do życzenia -i lamiesz regulamin Wiec ja dziekuje i nie chce Cie w naszym zespole ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Powiadasz, że nikt nie ma do Ciebie zastrzeżeń, z tym się ne zgadzam. Na NIE -kultura -słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Profesorek odrzucam. Nie ma Cię w GT prawie w ogóle (spójrz na 30 dniowy diagram), a Twoje GT z Jaila też genialne nie jest. Nie ma co brać na siebie tylu stanowisk, jeżeli nie masz czasu, bo wypadniesz z każdego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi