Złota Owca 624 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nick: SzalonyProfesor Opis problemu: Nie działa mi mikrofon w CS na żadnym z serwerów. Screena dam bo nie wiem jaką wersję csa mam dokładnie i może ktoś będzie wiedział co zrobić. ScreenShoot: http://www67.zippyshare.com/v/MPobvk21/file.html System operacyjny: Windows 10 Kontakt: pw lub steam Inne: Liczę na szybką odpowiedź :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ustawienia Ci się nie zresetowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Właśnie ustawiłem domyślne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi