Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Wpadłem przed chwilą na pomysł, żeby do działu zleceń dodać jeszcze tła profilu. Mamy już sporo osób korzystających z tej opcji i myślę, że znaleźli by się chętni do składania zleceń, a nasi graficy mieliby większe pole do popisu. Dajcie znać co o tym myślicie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Problem w tym, że stworzenie obrazka w większym formacie zajmuję też więcej czasu i trudno też stworzyć coś na prawdę dobrego. Nie wiem czy wiele osób chciało by wykonywać takie zlecenia. Od siebie dodam, że w dziale zleceń nie pasuje mi to, że dział poświęcony dla sygnatur, jest nazwany sygnaturki, a dla avatarów - avatary. Jak dla mnie albo zdrabniamy wszystko i są Avatarki i Sygmaturki, albo bez zdrabniania Sygnatury i Avatary. Dziwnie to wygląda jak jedno jest tak, a drugie tak :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Czemu nie? Jednak problem w tym że zrobić takie tło to nie to samo co z sygnaturą.. Duże wymiary mogą powodować problemy, niechęć potencjalnych twórców. Ja jestem na tak. Lubię wyzwania i mogę się tego podjąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jak na moje to wieksze tla itp. tworzy sie latwiej niz sygnaturke. Nie wiem czy tylko ja tak mam :D Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dla mnie tło byłoby chyba o wiele łatwiejszym zadaniem niż np. avatar bądź sygnatura, wolę robić prace na dużych wymiarach i ja tego zadania mogę się podjąć. :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ja pierdziu, ale marudzą ;d "Pomysł" jak najbardziej za. + ja bym jeszcze przyczepiła się do wzoru, a mianowicie skoro są działy, to po co te "typ pracy"?? Bez sensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jestem na tak, graficy to graficy powinni dać rade xd, a dużo osób pewnie by chciało tło do profilu, ale nie potrafią zrobić itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jestem na tak :). 1. FAjny pomysł Rias , więc plusik w Twoją stronę. 2. Mamy swietnych grafików , ktorzy dadza sobie z tym rade. 3. Czas rozwinac dzial Grafikow zeby im sie nie nudzilo :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Pomysł dobry i jak najbardziej chciałabym, aby to zostało dodane. No to do dodania: -Inne (dla mnie lepiej dodać taką nazwę, bo nie każdy np. chce tło, są to np. napisy na profil itp.) I do zmiany: -Sygnaturki na Sygnatury (niech będzie bez zdrobnień xD) + ja bym jeszcze przyczepiła się do wzoru, a mianowicie skoro są działy, to po co te "typ pracy"?? Bez sensu. Było wiele przypadków kiedy to osoby składające zlecenia pisały na początku np w dziale z sygnaturami, o awatar (później musiałam to przenosić, więc jak dla mnie jest to dobre i lepiej tego nie zmieniać). Wtedy brak we wzorze typu pracy jest bez sensu, bo nie wiesz co masz robić, mimo, że jest to umieszczone w takim a nie innym dziale. Mamy już sporo osób korzystających z tej opcji i myślę, że znaleźli by się chętni do składania zleceń, a nasi graficy mieliby większe pole do popisu. Tak i więcej na głowie. A tak przechodząc do sedna, to zazwyczaj składali oni zlecenie w dziale sygnaturek lub bezpośrednio na pw do jakiegokolwiek grafika. 2. Mamy swietnych grafików , ktorzy dadza sobie z tym rade. Jestem aktualnie tylko ja, ale chociaż dobrze, że znalazły się dobre duszyczki i robią wszystko/pomagają ^^ Przy okazji ja sama zachęcam do składania podań na grafika, zawsze ktoś się przyda. <3 Edytowane 19 Lipca 2016 przez Kasiaaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Przemyślałem to wszystko i wiecie co? Może zamiast działu "tło profilowe" po prostu utworzyć dział "Inne". Będzie tam można składać zlecenia o loga, bannery, tła profilowe, napisy na profil "o mnie", takie rzeczy. Myślę że to będzie lepszym rozwiązaniem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Powstanie podobny poddział 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi