Nabuchodonozor 7 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 1. Nick: Nabuchodonozor Pierwszy Wielki2. Imię: Szymon3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/Nabuchodonozor%20Pierwszy%20Wielki/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Zauważyłem, że często nie ma żadnego strażnika na serwerze, przez co w ct znajdowały się osoby, które nie powinny. Jestem pomocny na serwerze, staram się tłumaczyć zasady graczom, którzy dopiero zaczynają grę. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Od jednej do czterech godzin. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze 16:00-23:00 Weekendy 14:00-23:59 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Tak12. Staż w grze counter strike 1.6:4 lata13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Powiem tak, mimo że twoje podanie jest słabo napisane, to dałbym ci okres próbny gdyż: Ograniasz Masz mutację Mikro Nie wiem tylko co oznacza, że znasz dobrze amx? Dla mnie jest to np 8,9 w skali do 10. Jednak są minusy: -słabo rozpisane podanie i brakuje jednego punktu -Nie miałeś nigdy admina ani guarda więc nie wiem czy znasz dobrze amx -Forum, ale to można nadrobić -GT, też do nadrobienia Podsumowując mimo tych minusów jestem za okresem próbnym tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Na NIE: -nie postarałeś się z podaniem -aktywność na serwerze BARDZO słaba -aktywność na forum-nie udzielasz się w sprawy serwera, jeszcze nie widziałem, abyś napisał coś w tym dziale. Oczywiście, mogłem nie zauważyć. Edytowane 19 Lipca 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxicdeth 44 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jestem na Tak: -Gdyż Grając na serwerze zobaczyłem, że pomagasz innym ;) -Spełniasz wymagania -Prowadząc i grając na serwerze trzymasz się regulaminu :D Myślę że na Strażnika nadasz się ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Jestem na tak ponieważ: + Jestes Mily,Kulturalny oraz Pomocny + Poprawiasz swoje Gt + Spelniasz raczej wszystkie wymagania,wiec nie ma jakichkolwiek zastrzeżeń + Ogolnie to jestes latwo dostepny czesto jestes na ts oraz na serwerze wiec latwo sie z toba skontaktowac Nabuchodozoroniworicz na admina !! Edytowane 20 Lipca 2016 przez S3ReK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Jestem na TAK +ogarnia amxx +ma mikro +spełnia wymagania + trzyma się regulaminu Edytowane 20 Lipca 2016 przez Bracon33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Na tak: +Mikro +Doswiadczenie +Regulamin +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaaa 3 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jestem na Tak, ponieważ: -Ogarnia na serwerze :) -Jest po mutacji -Jest opanowany i spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Przyjęty, Zapraszam na PW. Gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi