TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick : TeRRorKaData Zdarzenia : 03.03.2013 godzina 23:41Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Lolcia ; *Opis Sytuacji : Hm, no więc nie mam rangi "Redaktor" zrobiłem wywiadzik, inni robią wywiady bez rangi, i zamkneła mi temat, no bez jaj... Proszę o zrobienie coś z nią... Inni przeprowadzili wywiady bez rangi, i nic... Boże.. I w dodatku klnie w tematach.Dowód : Temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Daj linki do topiców gdzie klnęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/4980-wywiad-z-pomarancza/ Masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/50-wymagania-redaktora/ ... chyba tego nie czytałes .. Od tego jest redaktor zeby robil wywiady a nie userzy ... i nie spinaj sie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Temat zostaje otwarty a Lolcia odpowiednio ukarana. Edytowane 3 Marca 2013 przez TeD Na czas obecny Lolcia traci Junior Admina do póki nie pogadam z Pawłem. To jest lekkie przegięcie co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Heh, J@ klnie? Hmm, jutro pawlowi screena podrzuce. Edytowane 3 Marca 2013 przez Lolcia ; * leć bo nie zdążysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi