Złota Owca 624 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Nie wiem czy jest coś takiego ale można by zrobić dział prace do przeróbki, wiem że to jest podobne do działu zlecenia ale różniłoby się to tym, że my wysyłalibyśmy grafikom gotowe zdjęcia do przerobienia wg ich gustu z tym, że nie jako zlecenie typu avatar czy sygna lecz jako np. Dla potrzeb własnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Pisałem już 2 razy, ale widzę że trzeba napisać i 3, bo chyba nie przeczytałeś propozycji Lukiego bo po co. Też się wypowiedziałem wcześniej i to powtórzę. Zrobić dział "Inne" na loga, banery, napisy, tła itp. Edytowane 20 Lipca 2016 przez mako 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Chyba nie czytał. Nie rozumiem, to miało by być przerabianie zdjęć np. na facebooka? Czy chodzi o dodawanie napisów do gotowych prac? Jeżeli to chodzi o drugą opcję to jestem na nie, za bardzo szanuję swój czas który poświęcam na tworzenie prac żeby kraść prace innych grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Powstanie poddział pod takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi