Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nick: Kasiaaa Powod: Odpoczynek Czas nieobecnosci: najbliższy tydzień Cos od siebie: Od północy jestem w szpitalu, po 12 mam wyjść i jadę odpocząć do babci. Laptopa zabieram ze sobą, więc w nagłych wypadkach jestem dostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Do zobaczenia! :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Uu Kasia. Wracaj jak najszybciej bo nie mam kogo denerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi