Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 To chyba zalicza się do propozycji więc tutaj o tym pisze ;3 W kąciku redaktorski w dziale z recenzjami filmowymi, a w poddziałach Sci-Fi i Thriller nie ma akceptacji tematów przez redaktorów oraz brak wzoru. Nie wiem czy to jest specjalnie czy jak ale estetyczniej będzie wyglądało jeśli każdy poddział będzie taki sam xD Noo i w razie gdyby Queen zapomniała (chociaż mam nadzieje, że nie xD) to vip jest do poprawy bo osoby tylko z taka rangą nie widzą adnotacji ;3 Tyle ode mnie ;3 pozdrawiam ^^ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi