Destroyer 548 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Zmienić napis na grafice z FFA na AIM/AWP i podmienienie go w dziale aim/awp :P(Jako bonus to na fp i grupie steam małe zmiany by się przydały w opisie serwerów, widnieje troszkę nieaktualne info )Druga propozycja to dodanie serwerów ndm i arena do GT. 3 propozycja to wprowadzenie małej tolerancji w wymaganym hostingu do wrzucenia ss. Czasami zdarza się,że zippy nie działa lub transfer jest za wolny. I tu moja propozycja aby dodać dozwolony drugi darmowy hosting do wrzucania - speedysh. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamN 8 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nie ta czcionka ale jest :guma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nie ta czcionka ale jest :guma: Żeby dobrze się komponowało napis powinien być pochył, przynajmniej tak mi się wydaję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Sa dwa hostungi do wrzucania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;) Chodzi mi o spakowane ssy, których na iHOST nie wrzucisz, a w regulaminie masz. Stawiamy tylko i wyłącznie na zippyshare i tylko w paczce .rar/.zipNIE PODAJEMY SWOICH ADRESÓW IP! Teraz rozumiesz o co mi chodzi? czy jeszcze jaśniej napisać mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;) Chodzi mi o spakowane ssy, których na iHOST nie wrzucisz, a w regulaminie masz. Teraz rozumiesz o co mi chodzi? czy jeszcze jaśniej napisać mam? Tak to jest jak czyta się na szybko, przepraszam. Ja kiedyś ostatecznie sprawdzaĺem zip, ale takie przypaki sa bardzo rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 1, Banner poprawi się na dniach (Czekam na queen) 2. Te serwery są dodane do tabelki (czarny styl) 3. No właśnie był speedyshare, ale tam potem był problem z prędkością, więc narzucono zippyshare. Niedługo postaram się dodać nasz własny hosting plików i może to ułatwi zadanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi