Maksiu 0 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nick:MakSLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:#5 [RESET 08.07][CS:GO MOD] Cs-Classic.pl [Klucze/Skrzynki/Skiny] (css_dust2x2)Link do bana:http://classicowyamxbans.gameclan.pl/ban_list.php?bid=1138 Chodzi o to że wstawiłem ssy które dostałem i gdy sobie grałem dostałem bana ab ? o co chodzi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkuxD 28 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Może ja się wypowiem bo to ja go dałem ;) Sprawdzając amxbans miałeś jednego wygasłego bana owszem, ale jednego miałeś aktywnego więc naturalnie ban się należał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi