Effcia 25 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Redaktor - Effcia Bohater - -_ - 1.Cześć. Najpierw przedstaw się powiedz ile masz lat i jak masz na imię Mam na imię Karol ^^ - 15 latek 2. Skąd jesteś? Z okolic Zielonej Góry 3. chodzisz do 3 klasy gimnazjum, prawda? Do jakiej szkoły chcesz iść po skończeniu tej? Do "dobrej" szkoły . 4. jakie są Twoje plany na przyszłość Siedzieć i grać,a przy okazji nie zjebać sobie życia,a tak na serio to tak jak każdy Polak chciałbym znaleźć pracę i założyć rodzinę 5. uprawiasz jakiś sport? Lubię grać w kosza;) 6. masz rodzeństwo? Tak7. Masz jakieś zwierzę ? Nie8. ulubiony kolor ? Niebieski i zielony9. jakiej muzyki słuchasz najczęściej? Wszystkiego co mi wpadnie w ucho 10. jakiej piosenki mógłbyś słuchać cały czas? O ile taka jestJest takich "piosenek" kilkanaście 11. Jest jakaś rzecz albo czynność, która Cię odstresowuje?Słucham jakieś "nutki"12. jesteś częściej smutny zadowolony czy szczęśliwy? zadowolony13. oglądasz jakieś seriale w Tv ?Pierwsza miłość 14. Jaki jest Twój ulubiony gatunek filmowy?Sensacyjne15. Jaki film według Ciebie jest najlepszy?Za dużo by wymieniać,ale uwielbiam "Szklaną pułapkę" , "Święci z Bostonu", itp.17. Jak zacząłeś grać w cs'a, dlaczego akurat ta gra , i kiedy to było Grałem na Jailbreakach i Deathrunach i było to już dawno, a czemu ta? Szczerze to nie wiem18. skąd wziął się pomyśl na cs - classic ? Mnie oto nie pytaj, nie ja stworzyłem sieć ale jak widać tylko mi na niej zależało 19. Hm, Jesteś zadowolony, z tego, jak rozwija się sieć ?Tak i to bardzo,a zwłaszcza po tym co działo się jeszcze 3/4 tygodnie temu20. Od kiedy zmieniłeś cały styl forum, lepiej Ci się ogarnia wszystko?Nie styl:) I przenieśliśmy się z przema na IPB A pomógł mi to ogarnąć Tedi i wg mnie lepiej się teraz siedzi na forum21. jesteś sam, jako właściciel . Dajesz radę ze wszystkim?Tak.22. znajdujesz czas na granie na którymś z serwerów ?Czasami na Deathrunie sobie pogram, ale nie mam za dużo czasu by grać 23. kogo polubiłeś najbardziej na forum ?Kilka osób24. dogadujesz się ze wszystkimi? Nie ze wszystkimi, ale z większością. 25. chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec? Wszystkich użytkowników cs-classic26. Dziękuje za poświęcony czas. Miło mi się z Tobą rozmawiało Ja też bardzo dziękuje. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Bardzo dobry wywiad. Estetyczny, dużo pytań. Lubię to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Super wywiadzik - _ - mogłeś więcej mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 10/10 bo Effcia i wywiad dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Bardzo ciekawy ;D Fajnie sie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Fajny wywiad. Też lubię grać w kosza ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Fajny wywiad ) Like ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ale skąpe odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Lajk "Jedyny właścicielu" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 o ile się nie myle t opierwszy wywiad z H@ tzn buźką. heh. LIke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Bardzo fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wiem, ze fajny, bo mój . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 ehh... jaka skromność ... jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Spoko wywiadzik Jestem z ciebie dumny Effcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pytań dużo. Bardzo dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Spx wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi