Złota Owca 624 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Cześć mam problem z wejściem na serwer Wyświetla mi się takie coś jak na screenie: http://www106.zippyshare.com/v/aZMzDDPq/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Próbowałeś odświeżyć ? Jak nie to próbuj. @ Może zmień wersje cs;a na wersje z patchem v23? lub kup steam z cs;em (15zł lub mniej jak dobrze znajdziesz) Edytowane 22 Lipca 2016 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 no wlasnie tak sie dzieje jak mam inny serwer otwartu. ale i tak pisze ze serwer jest zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi