Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 1.Twój Nick:e[M] [A] [G]ie [K]a 2.Nick admina/gracza który zawinił: Moja <3<3 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 04.03.2013r 15:45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Wycinek z konsoli [AdvancedBans] Moja <3 <3 : banned DajKamienia. Reason: . Ban Length: Permanent Ban 6.Opis sytuacji: Gramy na serwerze. Jestem w TT i mowie Mojemu żeby ogarnął bo oszukują a ja nie moge wyjść z TT. Po czym gdy mnie zabijają ten takie bany wali :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Żal, i to admin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Oj kolego nie myślisz .. " [AdvancedBans] Moja <3 <3 : banned DajKamienia. Reason: . Ban Length: Permanent Ban " To jest dwód ? Każdy może takie coś napisać , mogłeś zrobić ss teraz jest już za późno . Jak dla mnie , skraga DO ODRZUCENIA ! To niech sprawdzą w logach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Pisz jak chcesz. Nie interesuje mnie twoje zdanie lecz H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak dla mnie skarga do kosza, Jezeli, nie dał bana na IP to gracz po 24 godzinach wejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 TeRRorKa, nie rozumiem co ty kminisz ale dobra. Ban jest w logach jeśli został dany. a więc niech admin się wypowie za co był ten ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a daj cały wycinek a nie tylko urywek !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak prosiles caly wycinek: ************************************************Ban InformationName: DajKamieniaIP: 164.127.77.165Reason: Ban Time: Permanent BanAdmin Name: Moja <3 <3Admin SteamID: STEAM_ID_LAN**************************************** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 z tego co patrze to adminek zaglądał do tematu i nie raczył się wypowiedzieć więc chyba nie ma nic do powiedzenia na ten temat a więc podsyłam do h@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Utrata adminaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi