`eS.! 36 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Redaktor : `eS.! Odpowiadający [Moderator] : Blip^ `eS.! : Siemka, zaczniemy standardowo. Jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz ? Bilp^ : Marcin, 17 rocznikowo 18 lat, Legionowo niedaleko Warszawy `eS.! : Do jakiej szkoły w tej chwili uczęszczasz ? Bilp^ : Technikum gastronomiczne, hotelarskie w warszawie przy ul. Poznanskiej 6/8. Profil kucharz `eS.! : Od jakiego czasu interesujesz się gastronomią, hotelarstwem ? Bilp^ : Gastronomia interesuje sie tak na prawde od zawsze. Zawsze lubilem gotowac i wszystko z tym zwiazane. `eS.! : Masz jakieś zainteresowania ? interesujesz się sportem ? Bilp^ : Tak, mysle ze kazdy ma jakies hobby, a co do sportow rowniez tak `eS.! : A twoje hobby to ? Bilp^ : Hmm... Mam wiele zainteresowan, postaram sie kilka z nich wymienic. Motoryzacja a dokladniej motocykle, stunt motocyklowy, rozne sporty zwykle i ekstremalne, sam jakos zawodowo nie uprawiam zadnych sportow bardziej amatorsko i oczywiscie lubie sobie pograc na pc `eS.! : Więc interesujesz się "Motocyklami" a masz jakiś motocykl ? Bilp^ : Niestety narazie nie mam tylko skuterek po tuningu ale moze po tym sezonie motocyklowym cos zakupie :woot: `eS.! : Przejdziemy teraz na temat troszkę inny. Jak zaczęła się twoja kariera na Cs-Classic ? Bilp^ : Nie wiem czy mozna to nazwac kariera, ale dobra opowiem :sweat: . Moja "Kariera" zaczela sie przypadkiem, a wiec tak dostalem od kolegi ip dr i gralem sobie na dr tak z 2-3 tygodnie i nagle dostalem perma za darmo wiec zarejestrowalem sie zeby napisac prosbe o ub. potem zaczolem grac na innych serwerach i zostalem adminem, udzielalem sie na forum, pomagalem -_- i jestem tu gdzie jestem :woot: `eS.! : Zaliczyłeś jakieś wpadki ? Coś poszło nie tak ? Masz jakiś wrogów na Cs-Classic ? Bilp^ : Hmm... Wpadek jako takich wiekszych nie bylo, ale stracilem adma 45k bo porobno tylko gralem nic nie robiac jako admin, w sumie wyszlo mi to na dobre bo zaczolem grac na ffa i lepiej sie tam dogaduje z innymi graczami/adminami bo na ffa jest wiele mniej neokidow i mozna normalnie pograc i pogadac . Wrogow nie wiem czy jako takich mam ale na pewno nie wszystkich z forum lubie. `eS.! : Jeszcze jedno takie pytanie związane z Serwerownią, jak oceniasz pracę naszej administracji, atmosferę na forum ? Bilp^ : Moze zaczne od konca, atmosfera na forum ehm... W sumie spoko poznalem kilku ciekawych ludzi. A co do pracy administracji to zalezy co rozumiesz przez administracje, jezeli chodzi o forum to mysle ze spoko a jezeli chodzi o serwery to niektorym osbom z administracji serwerow mial bym cos do zarzucenia ale nie chce rozpoczynac kolejnych "bitew" `eS.! : Może teraz seria krótkich pytań jak przy każdym moim wywiadzie. `eS.! : Jakiej muzyki słuchasz ? Bilp ^ : Roznej :woot: ale najczęsciej rap/hip-hop, reggae, dancehall, czasem dubstep i jakas inna `eS.! : Wolisz Blondynki czy brunetki ? Bilp^ : Kolor wlosow nie ma znaczenia, zalezy od konkretnej osoby `eS.! : Dlaczego wybrałeś właśnie nick Bilp^ ? Bilp^ : Juz nie pamietam, nick jest juz staaary , ale pewnie przypadek `eS.! : Będziemy już kończyć, chciałbyś coś dodać, kogoś pozdrowić ? Bilp^ : W sumie hmm... Nie wiem co dodac. Kazdy kto wie ze go lubie niech bedzie pozdrowiony :tongue: `eS.! : Trzymaj się ! Narka `Bilp^ : Ty tez sie nie puszczaj :tongue: . Bywaj :thumbsup: 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Fajne, faine ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Bardzo fajny Wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Like ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 nawet fajny , mało pytań o cs'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Blip tak samo na dr zacząłem grać . Też admin na cod a potem ffa Podoba mi się wywiadzik, więc lajk poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Fajny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No fajny wywiad ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wywiad fajny tylko all zgapia napisy od Lolci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 eS.! już wiem po co robisz te wywiady ) Dla Lajków :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 O proszę Widzę, że nie tylko ja i representstaffu, chodzimy do szkoły gastronomicznej.Dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Kucharze są the best ! Fajny wywiadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Bardzo Fajnie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 całkie ciekawy wywiadzik Lubie To !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi