TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nick : TeRRorKaData Zdarzenia : 04.03.2013 Około godziny 17:30.Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Lolcia ;*Opis Sytuacji : No lolcia, zablokowała mnie na SB, w tematach, i na PW... Weźcie, ja ogarnijcie...Dowód : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dowód prosze ze to ja Cie zablokowałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Hmm, tylko ty byłaś a nikt nie maa dostepu do PA, i sie wkopałas, i mam screena. Mogłaś nie usunać ) Posta na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dziwne ze kazdy moderator ma i wzwyż .. no to dawaj screena nawet nie masz dowodów ze cos napisałam brak dowodów .. zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Otwieram , 24h na dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ona nie ma dostępu do PA=ACP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 -_- , może oznaczyć jako spammera co blokuje pisanie na SB , Tematów itd. Może również to ściągać. Nie dajmy się zwarjować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi