HaXoR 18 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jako, iz jest to nowy dział to trzeba go rozruszać. Proste pytanie na początek: Złapaliście już Pikachu? Piszcie gdzie xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 409 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 W dupie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) W dupie Nie wiem dlaczego tak odpowiedziałeś, ale sądzę, że nie lubisz grać w pokemony, lub masz już dość ludzi którzy w to grają już nałogowo :D (mam to samo, że nie lubię tej gry) , ALE dział został otworzony, więc trzeba się nim zainteresować :p Edytowane 26 Lipca 2016 przez HaXoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ja nie gram bo mi laguje telefon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 W moim pokedexie bulbasaur, zubat, krabby, voltorb, horsea. Mieszkam na małej wsi więc raczej ciężko z łapaniem ;d Wkurzają mnie te ciągłe obciążenia serwerów :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Znalazłem pikaczu w żabce(sklepie) XD Serio XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 A ja Eevee w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Romantyk farcie jeden xDD Gdzie oni te poke dają?!? Xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Romantyk farcie jeden xDD Gdzie oni te poke dają?!? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Galeria Rzeszow 1-Dzienny Event Haha pol Miasta bylo xdddd Pikaczu bulbasau i tego piggoto czy jak mu tam xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszek 12 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Byłem na tym evencie x) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 W parku kolo grafiki (Rzeszów) codziennie chyba lury ospalone i siedzi z 30 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja co przejade kolo cmentarza to wyswietla mi, ze pikachu jest blisko domyslam sie, ze jest wlasnie na cmentarzu ale nie mam ochoty zbytnio sie zatrzymywac specjalnie po pikachu i to na cmentarzu. No chyba, ze bede mial na niego cisnienie :) Moze pochwalicie sie tez swoimi lvl i innymi osiagami w celu rozruszania tematu? :) Ostatnio myslalem, ze jestem glupi z tym, ze gram w pokemony. Dzisiaj samochodem stanalem przy pokestopie (akutat byl przy bankomacie) obok stal facet 50+ z wnuczkiem i to wlasnie on zbieral itemy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi