joseph 0 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nick: MuminekLink do SS: nie mamWycinek z konsoli(bez IP)*: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14563Serwer: dd2Link do bana: Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku nie mam tych ssow bo csa mam w program files i cs nie ma uprawnien administratora to jak robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Prosze o Ub dla Tego gracza przez pomylke zrobilem mu ss'y ktore byly kierowane do innego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Równie dobrze mógłby wstawić screeny, nie w moim interesie jest to, że nie ma screenów - od tego są stworzone poradniki A JUŻ NA PEWNO nie powinno mnie obchodzić, że gość nie ma uprawnień do administratora.Daję UB na opiekuna odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi