roks1230 6 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi:1.Twoj Nick: R4ku2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz3.Nick admina/gracza ktory zawinil: obama4.IP/SID oskarzanego*: STEAM_2:0:1028898002 91.234.131.63 Nonsteam 5.Data i godzina: 28.07 - godz 11:406.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): swiadkowie7.Opis sytuacji: Skan / Kupiłem lm i unlimited Clip a gracz obama przeskanowal mnie przez laser *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. No właśnie nie stałem za blisko laseru... byłem dalej ... Zaraz poszukam demka http://speedy.sh/r58D5/hltv-1607281126-zm-fox.dem To jest od 13 minuty demka Jeśli to nie jest złamanie regulaminu tylko mój błąd to z przepraszam za kłopot http://speedy.sh/r58N5/ban.bmp Nie wiem jak do końca jest z lm ale... Skan to skan ..Dobrze skoro to mój błąd to z przepraszam za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Przez laser?... Tłumaczyłem że przez lm nie ma skanu.Black i mn9 Ci to też potwierdza... Podaj link do demka i minutę jeśli jest potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Z tego co pamiętam to skanowanie przez lma było dozwolone, Twój błąd, że za blisko ustałeś. Dowody jako świadkowie w takiej skardze jest śmieszne mogłeś z kimś pogadać aby napisał kłamstwo, lepiej w takich sytuacjach poszukać w hltv mapki i czasu akcji ;) A i jeszcze Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Edytowane 28 Lipca 2016 przez BukaJ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Po pierwsze opcja "edytuj" a o drugie lm można postawić w powietrzu, na sufiecie i na ziemi. Więc to czy przeskanujesz zależy od ustawienia lm'a. A wracając do tematu. Myślę że skarga jest niesluszna bo można smakować przez laser i to nie jest łamanie regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. A Ty dod. otrzymujesz werbalnego za brak używania opcji "edytuj" Odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi