rac0 39 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 1. Nick: rac0.2. Imię: Jakub3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 Poduczę się jeszcze 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/rac0./193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Cześć mam na imię Jakub mam 14 lat moje zainteresowania:Gra w cs 1.6,cs.go jeżdżenie na rowerze. Mieszkam w małopolscę,jestem wysportowany i uwielbiam grać w piłkę nożną. Czemu ja Strażnikiem ? Ponieważ dużo osób na serwerze którzy nie posiadają mikrofonu i wchodzą do CT. Ja mówię ciągle wyjdz z CT on/oni/ona mowi nie no to muszę ciągle na TS3 wchodzić i wołać admina i wszyscy mówią np. Tropelek mówi mi idz napisz podanko na admina/strażnika i się trochę wkurzylem i piszę. Myślę że wystarczy 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: http://steamcommunity.com/id/szablo9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 7h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 5h Weekendy 7-8h 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak,tylko mam aparat na zęby i tak dziwnie mówię 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4-5 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Na nie!!! Koleś odpuść!!!!!! Nigdy nie będę na tak Ty chyba nie rozumiesz wymagań!!!! -podanie do dupy napisane -nigdy nie byłeś adminem i amx na 6? Ty sobie chyba jaja robisz. -Gt zero. Od ostatniego podania nic sie nie zmieniło -mikrofon masz a wogóle nie korzystasz z niego coś kręcisz. -7h na serwer poświęcisz? pokaż mi to w GT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Jestem za okresem próbnym 14 dni, dlaczego? Bo pod nieobecność administracji dzieje się co się dzieje.. gt jest w miarę, @ sam lepszego gt nie miałeś składając podanie. 14 dni w zupełności wystarczy, aby sprawdzić, czy podanie jest napisane dla kolorku, lub z chęci pomocy serwerowi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja tez jestem za okresem probnym. Gt jest w miare, mikro masz, ogarniasz..., dal bym szanse. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Diamentowy... wyluzuj, wyjdz na dwór i dotleń mózg. Jestem na TAK, GT, no nie będę komentował bo sam mam gorsze, ale Twoje takie złe nie jest, do tego są wakacje i aktywność jest mniejsza-logika, chyba, że jest się nerdem, to wakacje nie istnieją, aczkolwiek istnieją ale taki nerd spędza je całe przed kompem. Coś tam ogarniasz. Przechodząc do "adminowania", Diamentowy... nie skomentuje tego ci wypisujesz, wiesz co to strażnik? To jest komenda /przenieś /wyrzuć i tylko takie coś... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) A ja tam na tak:Pewnie Profesorek się mnie czepnie, że wogóle nie mam gt, ale Romantyk bardzo fajnie to wytłumaczył i jako punkt 1 zaznaczam gt, nawet dobre się zapowiada :) (Edit: Każdy może się nauczyć najpierw komend "od poszewki", potem przetestować pamięć jako strażnik / admin Diamentofku )2. Chociaż Cie nie słyszałem, to widać że ogarniasz CT3. No mało jest adminów / strażników na serwerze, dodatkowa ręka z myszką się przyda Edytowane 28 Lipca 2016 przez Arczisowkyy.13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Jestem za Okresem próbnym - GT do poprawy - troche nie ogarniasz - poczytaj regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Więc ja też się wypowiem Z tego co przejzalem twój profil na naszym forum wygląda na to że masz tylko ten post. Powinno być ich przynajmniej 5 albo 4. Wiem ze masz mikrofon bo wczoraj Cię słyszałem jak mówisz. Do GT się nie czepiam ale możesz je trochę poprawić. Ale z tego co dzisiaj zobaczyłem to tak trochę nie ogarnia ct. I jakoś tak dziwnie mówi przez to mikro. Ale jestem za okresem próbnym. Edytowane 29 Lipca 2016 przez vabastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nabuchodonozor 7 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Jestem na tak. +ogarnięty +mikrofon i mutacja +kulturalny i miły +ostatnio spędzasz dużo czasu na serwerze -aktywność na forum, ale to jest rzecz, którą można bardzo łatwo poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Przyjęty na okres próbny 10 dni. Zapraszam na PW. I przypominam wszystkim że znajomość amx u Guarda nie jest wymagana ponieważ ma on dostęp tylko do 3 komend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi