Kratosek 0 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam bardzo serdecznie potrzebuje pomoc dlatego że jak chciałem nagrać coś i ustawiłem na windows screen i mi cs 1.6 nie działa zanczy dziala ale jest bark odpowiedz! bardzo prosze o odpisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Z tego co pamiętam, w cs jest taka komenda jak record Klik ---> here Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Czym i w jaki sposób chciałeś ten film nagrać? Wbudowaną "nagrywarką" czy jakimś zewnętrznym programem od razu? Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Arard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszek 12 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nagrywaj frapsem. Powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas33345 68 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Możesz równie dobrze sprawdzić czy do twojej karty graficznej jest dedykowany ich autorski program tak jak np. do "Nvidii" jest to "ShadowPlay". Przy "ATI" bodajże "AMD Gaming Evolved". Plussem tych programów jest to, że nie obciążają tak mocno procesora jak przy pozostałych. Ja sam korzystam z "ShadowPlay-a" i nie zauważyłem żadnych zmian wydajnościowych podczas rozgrywek, a jakość nagrania jest praktycznie nieporównywalna jeśli chodzi o "Fraps-a". Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez lukas33345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Niegdyś w laptopie kumpla z vistą na pokładzie był taki problem - że gdy klikało się hotkey od nagrywania (fraps) to automatycznie wyskakiwał brak odpowiedzi. Więc warto wypróbować inny program - coś się może ze sobą gryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Pewnie masz problem ten co ja czyli nie działa ci zmiana grafiki. Spróbuj przywrócić sobie system to ci wróci cs do poprzednich ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi