M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nick:M@jki H@rdcor Powod rezygnacji:Brak czasu, chęci. Cos od siebie:Rekrutacja na opiekuna serwera cs:go mod została otwarta. Na chwile obecną mam pracę po której widuję się z dziewczyną i nie mam czasu na ogarnięcie tego wszystkie. Rezygnuje ze wszystkich rang. Sorry Karol, że tak wyszło, ale tak jak pisałem to w razie czegoś mogę pomagać w jakimś stopniu nowemu opiekunowi. Z siecią raczej się nie żegnam bo pewnie kontakt z serwerami cs:go będzie, a zresztą nie ma co się żegnać. Będę wpadał w wolnych chwilach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi