jestemoutlander 0 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Nick: Outlander [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Outlander [AMXBans] Powod : ' podszywanie sie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 36503420 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: COD MODLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14908 Cześć, nie chce zaśmiecać forum, ale nie potrafię się tu odnaleźć. Mam nadzieję, że sprawa się szybko rozwiążę, a post zostanie usunięty. Wchodzę dzisiaj na serwer CoD jak co dzień, rozłączył mi się internet i wszedłem drugi raz. I wiadomo zrobił się lag i była moja postać Outlander i (1)Outlander i mówię przez mikrofon do Siewcy by kicknął mnie bo laga złapałem, a ten: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Outlander [AMXBans] Powod : ' podszywanie sie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 36503420 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.8.247.242 ' [AMXBans] ======================================= Rozwiążecie to? Chce się nacieszyć weekendem i popykać bo od poniedziałku znowu robota. -.- Edytowane 30 Lipca 2016 przez Destroyer Następnym razem stosuj się do wzoru, pierwszy i ostatni raz rozpatruję pozytywnie prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi