Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Siema :) Mam jakiegos zlosliwego wirusa (otwiera mi reklamy w czasie gry w 1.6 na naszym only dd2 ). Mam ktos moze dobrego antywirusa. Bo darmowki nic nie znajduja na moim kompie . A strony typu allegro itp nie da sie obejrzezc bo wirus mi otwiera non stop nowe okna. Albo inaczej zna ktos komende na to zeby intro serwera nie wyswietla sie przy wejsciu na serwer. Bo to uruchamia tego wirus i mam pograne :////// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Esetem próbowałeś? Eset smart security G Data Wiekszosc wirusów systemowym defenderem wykryjesz i usuniesz. @pumas avast to ogólnie syf nawet w wersji premium Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Destroyer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Jak dla mnie COMODO to świetny antywirus. Przeskanuj nim kompa i powinno pomóc. Sprawdź na dysku czy nie masz jakiś dziwnych folderów, jeśli się takowe znajdą podaj ich nazwy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) https://pl.malwarebytes.com/mwb-download/ zeskanuj tym pc ;) Edytowane 30 Lipca 2016 przez Omєga * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Antywirusa daj sobie: - Avira Przeczyść kompa: - CCleaner - ADWCleaner - Spy Hunter - Skanowanie Dysku Będzie wszystko pięknie i cudownie. Już kiedyś był poruszany temat z tymi wyskakującymi reklamami i to rozwiązanie zawsze pomagało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 AVG i po problemie. Ewentalnie do tego CCleaner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 bede dzis probowal wszystkiego co mi napisaliscie:) CCleaner byl juz testowany . nie znalazl problemu ;/ Darmowy Avast i Windows Defender tez wirusa nie znalazl. Dobrze sie ten wirusik schowal ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Darmowy avast to syf. G data, norton godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszek 12 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja mam Kasperskiego i nie miałem problemów z wirusami od lat. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Podzialalo 180 wirusow :0 Dzieki WSZYSTKIM za pomoc i zaangazowanie /// do zamkniecia Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Damian? NL/PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 https://pl.malwarebytes.com/mwb-download/ zeskanuj tym pc ;) W sumie to starczyl tylko ten program KOZAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas33345 68 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wirus raczej jeden góra 2, tylko 180 zakażonych pliczków :) A na przyszłość nie to abym się wymądrzał, trzeba uważać co i z której strony się ściąga :) A Pendrive od znajomych to już zmora :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi