Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na SzalonegoProfesora/Diamentowego

S3ReK

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.
Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:
1.Twoj Nick:S3ReK
2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin
3.Nick admina/gracza ktory zawinil:DiamentowY
4.IP/SID oskarzanego*:To admin wiec macie zapisane
5.Data i godzina:29.07.2016 godzina 22:42-23:23 (w tej godzinie trwala ta mapa)
6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1607292242-jail_p4rkour-1469824920-1469827380.zip Swiadkowie: Tomi, Nabuchodonozor Wielki Pierwszy, Giber
7.Opis sytuacji: w demku minuta 8:24 wiezien atakuje tomiego i go zabija ( zwykly bunt ) po czym DiamentowY/SzalonyProfesor zabija wszystkich mowiac ze jak straznik zostanie zabity to on moze zabic wszystkich , jednak ta zasada obowiazuje jedynie na freedayu wiec jest to masowy fk. Do tego DiamentowY nie raczyl nawet sie wytlumaczyc badz przeprosic czy co kolwiek jedynie tomi jako 2 straznik powiedzial ze da nam zabawe. A skoro jest on Adminem to powinien dawac przyklad.

Wiem ze jedyne czego moge sie spodziewac po jednorazowej akcji to ostrzezenia ale przykro mi to mowiac DiamentowY nie nadaje sie na Admina poniewaz jest on zbyt rozrzutny np: ktokolwiek by go nie zabil odrazu wyzywa od aimbotow co jedyne ratuje gracz od tego zeby co chwile dostac bana to , to ze to jailbreak bo przeciez na innym trybie kazdy by mial perma -.- , uwazam, ze jest to osoba ktora nie ogarnia dosc by obejmowac to stanowisko, mimo tego ze nie mam az tyle argumentow to wnosze o to aby go zdymisjonowac badz zdegradowac do rangi straznika.
*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

DiamentowY oczywiscie ze NIE wczoraj rozmawialem z Opiekunem ktoremu to wyslalem dowody po czym stwierdzil zebym napisal skarge , zeby ludzie mogli sie wypowiedziec wiec mu powiedzialem ze napisze ,a przeciez nie musze chyba pisac odrazu nie? Do tego twoja wypowiedz powinna byc uznana za spam poniewaz nie jest to zwiazane ze sprawa.
Jako iz szalony usunal nagle swoja wypowiedz pozwole sobie zacytowac mniej wiecej: "napisales ta skarge bo sowa cie poprosil? bylo pisac wczoraj"
Tropelku ,masz racje ze jest aktywny ale musisz mi przyznac ze bardziej sie nadawal na guarda niz na Admina, znam go juz troche i to co napisalem to prawda ze nie jest zbyt ogarniety.
Do tego to ,ze ja o to wnosze to nie znaczy ze tak musi byc ale chcialbym aby opiekunowie wzieli ta skarge pod uwage przy dalszej wspolpracy z DiamentowYm
i jako iz nagle Tropelka wypowiedz tez zniknela moze to u mnie bugi to chyba przyznal mi racje ( jesli nie to pomylka )

GanjaMan wlasnie tez sie dowiedzialem ze profesor ma warny wiec wgl nie powinien zostac przyjety na ta posade ;c

Edytowane przez S3ReK
  • Like 4

Posty musiały zostać ukryte przez moderatora, co do profesorka jestem tego samego zdania. To nie jest 1 i najprawdopodobniej będzie przyjęta skarga na owego admina. W.w admin powinien zostać skreślony z listy, czemu? Przed rezygnacją miał 2 ostrzeżenia, nie minęło wiele czasu i wrócił, więc jego konto nie powinno być wyczyszczone.

• Like 1

To prawda DiamentowY popełnił masowego Freekill'a po czym nie przeprosił więźniów i nic im nie zaoferował wzamian.O tym że Diamentowy przesadnie oskarża innych graczy to jest wiadome od dawna.Mnie też dużo razy oskarżał i myślę że gdyby nie ranga admina to nie wiem czy sam bym dostał bana za aima.

Wszystko doskonale widać na demku, więc nie wiem, co mógłbym powiedzieć na ten temat. Admin musi być opanowany, ponieważ jego błędy odczuwają inni. Brakuje Mu tej cechy, dlatego uważam, że objął zbyt wysokie stanowisko.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności