lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Cześć. Niestety nadszedł czas kiedy musze się z wami pożegnać. I to nie chodzi ze straciłam j@ czy coś .. dużo osób moze sądzić tak ze odchodze bo nie mam j@ .. ale naprawde to wszystko zabieralo mi za duzo czasu, mozecie nawet zobaczyc po moich postach czy po tym ile tu siedze ... Teraz mi sie strasznie zjebało zycie i wg mam tyle problemów na głowie .. ze musze to wszystko jakos ogarnac. Nic nie trwa wiecznie. Odchodze , dlaczego? Dlatego, że już sporo czasu spędziłam tutaj. Za bardzo się wciągnełam w to wszystko.Trzeba czegoś innego spróbować.Ale także matura niedługo trzeba sie uczyc, pozniej studiów szukać. I tak juz jest. Miło było z wami spędzać ten czas. Jak coś to znajdziecie mnie jeszcze na gadu jesli mialby ktos ochote ze mna pogadac lub na skypie Chciałam na koniec jeszcze podziękować Buźce , Blipowi , Pomaranczy , Siwemu , Lewemu , Freshowi i innym których nie wymieniłam ale bylo by za dużo do wymieniania.. Pozdrawiam Was Moje Kochane Botki .. Trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Czuje sie nieusatysfakcjonowany bo zostalem pozdrowiony jako 2:). szkoda ze odchodzisz ale mysle ze wrocisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 szkoda PA :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 pff.. powodzenia w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Edge:. 2 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 lolciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Szkoda , że odchodzisz . Życze powodzenia ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Trzymaj się.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi