Matiq132 11 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Matiq 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admini 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Maus i Dexter 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:01.08.2016 ok.18:56 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):https://zapodaj.net/4fd3dc9ecac1b.bmp.html Mam tylko tego screena ale na logach widać, że gracz nie otrzymał bana 7.Opis sytuacji: Admini nie reagują na zgłoszenia na u@ *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy wiesz ale on bana dostał i byłeś prz tym. Bana odrazu nie mogliśmy dać bo nie widzieliśmy to nie jest że dajemy bana na słowo Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez TTDexterCT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Sorka ale ja tego nie widziałem, nie wiem czy Dexter to widział (jak bił spoza strefy). Później gracz ponownie bił spoza strefy i dostał bana... klik -,- Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez BukaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi