allenku17 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: ®pσηůš® here 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Jan Christian 4. Steam_ID oskarżonego: Opiekunowie posiadają 5. Data i godzina zdarzenia: 2016-08-01 23:16 6. Mapa: jb_penaut 7. Opis sytuacji: Wszedłem na serwer na fd , pod koniec zabawy WujoS próbował zabić Admina grającego w CT Jana Christiana , jak Wujosowi nie udało się go zabić powiedziałem na majku "Wujos ty raku" . Po pewnym czasie wyrzucono mnie z serwera z napisem "zostałeś zbanowany na tym serwerze". Nie raz słyszałem jak Jan mówi też takie słowa jak "ty raku", i nie ponosił konsekwencji. Ja osobiście myślę , że Wujos nie poczuł się obrażony dostałem za to bana na 30 minut . Nie dawno pokłóciłem się z Janem i od tego momentu bez ostrzeżenia mnie często kickuje , mutuje itd. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): demo http://320879.node48.pukawka.pl/dem-jb_peanut_v3r-1470083700-1470086400.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: nr rundy 9 , pod koniec mapy P.S - Ale jak dla mnie to nie powinieneś mutować bez ostrzeżenia :) Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez allenku17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Mutuje cię tak samo jak inne osoby bez mutacji ;) Ps. Przed tym jak kogoś mutuje parę minut wcześniej informacje że mikrofon po mutacji. ;) Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Jan Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) To nie jest uzasadnienie. Wiele osób wie że to żarty i nie biorą tego na poważnie . RAk z tego co mi wiadomo to zwierzę a nie wulgaryzm lub coś obrażliwego . Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Dave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zostałeś poproszony przez Wujosa o przeproszenie gdyż poczuł urażony, nie robiłeś tego także zostałeś ukarany banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi