Rafj 83 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: رافائيل 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: Dave 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:157530094 5. Data i godzina zdarzenia: Ok 14:45 6. Mapa: ba_jailbreak_rectangle 7. Opis sytuacji: Osoba ta została zabita przez moją własną głupotę i następnie odrodzona. Na koniec rundy kiedy ta osoba miała odpowiedzieć na pytanie z quiz'u, zbuntowała się i zabiła jednego klawisza. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node48.pukawka.pl/dem-ba_jailbreak_rectangle-1470138360-1470141360.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: Ostatnia runda tej mapy Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Japierdziele, kiedy nauczycie się, że bunt po odrodzeniu to bunt przed dołączeniem do poleceń... Gracz nie złamał regulaminu, skarga do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie chciałbym być bezczelny, czy coś w tym stylu, pouczając administratora, ale co nieco się zmieniło podczas Twoją nieobecność. Jak sama Queen oznajmiła, osoba która została odrodzona nie może przez całą rundę się zbuntować. I wszyscy tego przestrzegają. Z grubsza to tyle co miałem Ci do przekazania. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Słucham? Gdzie ja coś takiego powiedziałam? Ten pkt. ma służyć w momencie gdy osoba zostaje odrodzona jak np. jest jeden prowadzący to nie zostawi pozostałej grupy tylko odrodzony gracz musi dołączyć BEZ BUNTOWANIA ~ w momencie wydania polecenia dla tej osoby automatycznie już ma prawo do buntu przecież to bezsens, to ja FK wszystkich następnie odrodze i powiem, że nikt nie może się buntować do końca rundy.. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi