HackerJestKoxem 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nick : HackerJestKoxemLink do SSów : http://speedy.sh/mNECk/ssiki.rar Wycinek z konsoli : Niepotrzebny, admin banujacy to TerrorkaSerwer : COD MOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 są wymagania wiec się stosuj do nich wzór jest jasny . Poza tym te ss to nie ss 24 h na poprawę inaczej ub nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HackerJestKoxem 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pokaż mi gdzie pisze, że SS'y nie mogą być nie z przed 24 h? Sorry bardzo, ale miałem sprawy rodzinne i nie mogłem wbić po to by napisać prośbę o ub... z reszta tak na zdrowy rozum, pomysl co moze sie stac jak wstawie po 24 h? Same sie zedytuja, czy jak? A co do wzoru, nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nick :Link do SSów :Wycinek z konsoli :Serwer : Po pierwsze z tego co ja widze to jest wzór . Gracz ma 48h na wstawienie ss'ow , tak samo jak i admin 48h na ich sprawdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HackerJestKoxem 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dokładnie takiego samego wzoru użyłem . A co do wstawienia SS, to przepraszam ale wstawiam dopiero po 2,5 dnia, ale to z powodów prywatnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Wycinek z konsoli daj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 na wstawienie ssów jest 24h nie 48h. I admin ma również 24h na dostarczenie dowodów jeśli ban bez ss nie 48h. Regulamin to regulamin. Brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak ub.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi