`eS.! 36 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam ! Chciałbym przedstawić wam moje prace graficzne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No, no fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waleczny. 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Fajne, ale kradzione. Jak stwierdzasz, że kradzione to pokaż stronę na której je znalazłeś. Edytowane 5 Marca 2013 przez JuniorFantasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Wzięte z Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dodane tylko brzydkie napisy do gotowych sygnatur, zrobionych przez kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nie każdy jest taki dobry jak ty ale ja się staram chcę robić coraz lepsze teraz próbuje zrobić all sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Widać że napis tylko dodany i w PS'ie pewnie zrobiłeś nowy projekt i to wkleiłeś na jakieś tam wymiary :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Najlepiej to zobacz sobie tutoriale, w necie jest ich dużo. I staraj się dodawać coś od siebie do tutoriali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 napisy byc mniejsze i lepiej dopasowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi