lukas33345 68 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 1. Nick: Devil 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 24 4. Znajomość AMX (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście (Audio-technica MB 3K) 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Devil/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Miły, sympatyczny, kulturalny, i przede wszystkim ciężko wyprowadzić mnie z równowagi. Na codzień pracuje w prywatnej firmie (Stadler). Życie rodzinne? Żona i roczny synek z zadatkami na gracza cs :) Po za tym Szkole się zaocznie w kierunku technik-informatyk. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jak wiadomo, admin to nie robot tylko człowiek i nie może siedzieć przed komputerem 24/h. Zdarza się że podczas rozgrywki Wejdzie cheater i nie ma kto go zbanować, co psuje zabawę innym graczom. Podczas moich rozgrywek na tym serwerze zdarzało się to kilkanaście razy, dlatego jestem zdania, że adminów nigdy za mało :) (pod warunkiem, że są oni odpowiedzialni oraz pomocni). 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:---0:1:48268120 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Co dzień w godzinach wieczornych 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 438 godzin według Steam, i około 500 Non-steam 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jestem na tak. Miły, kulturalny gracz. Rozpoznawalny na serwie. Gt spoko. Steam + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giber 6 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na tak +Wiek +Składka +GT +Mikro +Dużo czasu może poświęcić serwerowi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNn 29 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Na Tak Widoczny często na serwerze, wiek, składka :) ( Ale nadrób to tylko prawie 4h na forum postów 3 ) .. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez DoNn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na tak: +ogar +steam +skladka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jestem za okresem próbnym -Wiek na + - GT na + - mikro na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Łamiesz jeden z punktów wymagań:4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forumPoza tym wiek i GT na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszek 12 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Pewnie, że na tak: + wiek + gt + składka + mikro + steam Spoko gościu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja jestem na Tak +wiek +gt +osoba ogarnięta nie widziałem,żeby było z nim problemy Jedyny minus to ten co Polaczek wyżej napisał 3 posty na forum to za mało,mam nadzieję,że szybko je nadrobisz :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k A S A N G A 13 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja tam na tak, spoko koleś, opanowany strasznie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Powoli nadrabia aktywnosc na forum, wiec jestem na tak GT Wiek A w amx mu ktos pomoze, bo przeciez mamy takich mega doswiadczonych adminow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 + wiek+ gt+ składka+ mikro+ steam + Lubie go i jest lubiany W razie pytan odnosnie amx wal smialo na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi