Zygus 2 407 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:Zyguś Powod rezygnacji:Komp zepsuty teraz gram na starym na którym mam do 60 fps max także nie da się robić dobrze i poprawnie BH Może jak naprawie/kupie nowego to wrócę :) Cos od siebie:Pozdrawiam administracje Dr ;) @Renia na forum jestem codziennie :) Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Zyguś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 uuuuuuu ...ale na forum demonie zajrzysz oczywiscie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dziękuję za pozdrowienia ;) wracaj szybko pobocimy razem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Też mam 60fps i BH 'jakoś' robię XD. I tak jesteś amatorem. Siema ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jak ogarniesz kompa, to widzimy się w podaniu ;p Przyjęte, flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi