Effcia 25 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Redaktor -- Effcia Bohater -- `eS! Dobra Przedstaw się, napisz jak masz na imię i skąd jesteś Cześć, mam na imię Daniel, mieszkam w Osowie mała wioska Mam 14 Lat. Chodzisz do szkoły, nie ? W ktorej klasie jesteś ? Chodzę do Gimnazjum, jestem w 1 Gimnazjum Gdzie zamierzasz isć po gimnazjum, jeśli już o tym myślałeś? Po gimnazjum idę do Liceum . Masz już jakies plany na przyszłośc? Czy kompletnie nie wiesz, co chciałbyś robić? W przyszłości chciałbym zostać Strażakiem, zawsze mnie to interesowało. Jaki jest Twój ulubiony kolor? Mój ulubiony kolor to czerwony, żółty, zielony Masz rodzeństwo ? Tak, Brata (8Miesięcy), Siostrę (12Lat.) Jak mają na imię ? ;> Fabian i Magdalena ładnie . Masz zwierzeta? Miałem psa ale wpadł pod samochód :/ Ojj, przykro mi :C. Masz jakiś ulubiony film, piosenkę lub gatunek filmowy? Najbardziej lubię filmy Komediowe, słucham różnej muzyki . jak byś określił samego siebie? Jestem miły, umiem się dogadać z innymi, nie lubię się kłócić Oglądasz jakieś seriale w tv? Nie, raczej nie. Masz kogoś z kim będziesz spędzał "Dzień kobiet" ? ;> Tak, będę spędzał Dzień Kobiet z dziewczyną Szczęscia Wam . Jakie przedmioty w szkole lubisz? To oczywiste że W-F Uprawiasz jakiś sport? Jeśli taniec zalicza się do sportu to Tak jaki rodzaj tańca ? ;> Tańczę Hip-Hop (Od Niedawna) oraz B-Boy Jak znalazłeś się na cs-classic? Szczerze ? Znalazłem się tu jak Krypton reklamował sieć już dawno gdy były początki Classica Częsciej grasz na codach, ffa, czy innych serwerach? Teraz nie gram na żadnym z nich, gram teraz w Metina xD Ale zaczynam teraz grać na FFA Grałeś kiedyś na botach, czy od razu jakiś serwer? Nigdy nie grałem na botach moje początki były na serwerach FFA/BF2 Z kim najbardziej się zaprzyjaźniłeś? Sam nie wiem lubię dużo ludzi z Classica, ciężko mi powiedzieć. Dogadujesz się ze wszysktimi? Można tak powiedzieć, wrogów raczej nie mam, przynajmniej tak mi się wydaje. Ucieszyłeś się gdy dostałeś rangę redaktor? Tak, ponieważ, bardzo lubię przeprowadzać wywiady, można kogoś poznać lepiej Zmieniłbyś coś w forum? Szczerze . Szczerze to nie, forum jest ogarnięte, ładny styl wszystko jest OK ! Okej . Też tak uważam Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec? Tak chciałbym pozdrowić : Effcie Fantasia ; * Musk?-> JuniorFantasia -_- TeD Lolcia ; * Bilp^ Siwy Dziękuje za poswięcony mi czas . Paa Paa JAK SIĘ PODOBAŁO, DAWAĆ LAJKI ! ;3 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Fajny wywiad, thx za pozdrowienia. I Musk ten twoj zajebisty nick 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Fajny wywiadzik ale gdzie pozdrowienia dla mnie ????!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dzia za pozdrowienia. Wywiadzik spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nie kojarzę cię, mało na forum widocznie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No wywiad spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 całkiem spoko : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Bardzo Ciekawy wywiad ;* Zreszta nie pierwszy i nie ostatni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi