DoNn 29 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 1. Nick: !DoNn2. Imię: Kamil3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka: Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/%21DoNn/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: To Tak uczę się jeszcze w Technikum, w wolnych chwilach piłkna nożna i cs oczywiście :).9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlatego iż, jestem na serwerze w każdy dzień i zawsze coś jest nie tak z graczami :) odpały latają za odpałami a ludziee wychodzą, a póżniej już nie chcą wracać. Chciałbym zrobić nareszcie porządek na tym serwerze :D I umilić grę graczom :P10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie, ale już byłem adminem bez steama i nie było problemu :)11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-6h rano, popołudniu i późnym wieczorem12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): różnie 10-12 16, i od 20 gram do 24-113. Staż w Counter-Strike 1.6: 5lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście wielokrotnie.. jak i Moderatora :)** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem na tak często na serwerze, doświadczenie, czyli najważniejsze jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Spoko człowiek bezkonfliktowy. Gt spoko. Doświadczenie. Dajcie mu tego admina w miarę szybko i niech działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas33345 68 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem na tak. +GT +Doświadczenie +Bardzo często widuje go na serwerze +Kultura Jak dla mnie nie ma przeciwwskazań:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Na tak GT Kultura Doswiadczenie Mimo i z Cię nie znam dałbym okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem na TAK, widzę go w nocy, więc przyda się ktoś ogarnięty na nocke :) + kultura osobista + wiek +/- GT ostatnio tylko miałeś sporą aktywność, wcześniej - patrząc z całego miesiąca trochę mała. + amx Niepotrzebnie w nazwie tematu napisałeś: "Trzeba spróbować! :)", bo wystarczyło "Podanie - Twój nick" Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Xena 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Czasami bywam na serwerze, więc się wypowiem. GT + Wiek + Doświadczenie + I do tego, podanie napisane w dosłownie 1 minutę - Ale, raz wszedłeś na JB i zacząłeś mnie obrażać(dosyć konkretnie) oraz hejtować moje umiejętności--->to pokazuje, jaki jesteś naprawdę. Mimo tych +, na NIE Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem na Tak + wiek+Często bywa na serwerze+Kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +dużo grasz jedynym minusem jest to, że często Cię pinguje, ale poza tym na tak! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja jestem na Tak Chłopak ogarnia,kulturka jest,gt dobre,składka jest więc nie widzę problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszek 12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem na tak Doświadczenie, wiek i GT na duży + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Okres probny bo skladka i wiek jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 TAK: -składka -wiek -doświadczenie -gt -kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k A S A N G A 13 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Na tak, chłopak kulturalny, opanowany, nie wdaje się w konflikty, da się pogadać, pośmiać. GT na plusik, wiek plusik, składka plusik. Człowiek godny uwagi!:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giber 6 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Na tak +Amx +Wiek +Mikro +Składka +Doświadczenie Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez giber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie znam cię, ale dałbym na okres próbny, widzę same plusy GT Wiek Staż Doświadczenie, amx -brak steam, ale to nic nie oznacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Mamy juz sporo adminow ale jeszcze jeden sie przyda +gt +skladka +wiek +znany i lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi