RomantykNLO 140 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:CanAb!t. Powod rezygnacji:Nie mam chęci do gry i brak czasu, wystarczy zobaczyć moje GT Cos od siebie: Pisałem wczoraj nieobecność, ale jednak pomyślałem nad moją aktywnością i widzę, że nie ma co grać dalej :) Z sieci nie odchodzę, po prostu serwer nie będzie mnie obciążał. Jak wrócę i będę miał więcej czasu, to znowu będę Adminem :* Halo halo, ktoś kto przyjmie? XD Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez RomantykNLO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Flagi odebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi