Esme 2 242 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Na wstępie: skorzystam ze sposobu Riasa ze spoilerami, ze względu na liczbę pytań od niektórych ;d Pytania od @RomantykNLO [P] Witam [O] I o zdrowie pytam ;d Hej xd [P] Jak tam żyjesz? [O] Ciężko żyć z 16 na karku. [P] Do której klasy po wakacjach? ;P[O] Pierwsza liceum, w końcu coś nowego. [P] Wracasz na DR'a? [O] Zastanawiam się nad tym, trochę się stęskniłam ;x [P] Czemu zawsze mnie zabijałaś na DR, a teraz mi się dajesz? Ò.ó [O] Bo nick zmieniłeś, poza tym nie mam powodu, żeby się nie dać. Pytania od [P] Czemu mi nie odpisujesz na gg? :v [O] Bo nic do mnie nie piszesz :p [P] Czemu taka słaba na dr jesteś? :v [O] Może i słabsza, ale nigdy nie spadnę do Twojego poziomu. [P] Zdałaś? :v [O] Tak, mimo że średnia ocen poniżej średniej klasy :v [P] Lubisz naleśniki? [O] Lubię, ale ostatnio mi się przejadły [P] A dewolaje? [O] Też, ale uświadomię Cię, tego się tak nie pisze ;x [P] Ulubione jedzenie? :v[O] Zacznijmy od tego, że w ogóle lubię. Placki ziemniaczane, frytki, pierogi, bigos mamy :v [P] Czemu masz na imię Dorota? [O] Tak mnie rodzice nazwali, ale była dyskusja między tym imieniem a Weroniką :x [P] Grasz w Pokemony? [O] W pokemony tak, ale nie w GO. [P] Oby nie XD[O] Spokojnie xd [P] Kiedy się ścigamy? :v [O] Przecież i tak wygram xD [P] Czemu jesteś zboczona? [O] Pewnie wypiłam jakiś erotyczny eliksir :v [P] Wracasz na serwery? :v [O] Raczej przelotnie. [P] Czemu?[O] Bo nie chce mi się grać xd [P] Jaka następna ranga? [O] Zależy o co pytasz, w sies:goł nie mam żadnej. [P] Czemu? [O] Bo nie chce mi się grać x2 [P] Lubisz mnie? XD [O] Raczej tak, ale uważaj xD [P] Co o mnie myślisz?[O] Jesteś botem, no i lubisz mi się żalić ;v Takiego Cię zapamiętam. [P] Czemu? [O] Bo taka jest prawda XD [P] Piosenka na dziś? :v [O] We Don't Talk Anymore - Charlie Puth ft. Selena Gomez [P] Czemu akurat ta? [O] Bo jest taka spokojna ;d [P] Lato czy Zima? [O] Lato [P] Czemu? [O] Bo wolne ;x [P] Starczy? XD[O] tak xd [P] elo :v[O] elo elo :v Pytania od 1[P] Jak się masz? [O] Bardzo dobrze :D 2[P] Ile pytań się spodziewałaś? [O] Więcej niż jest :x 3[P] Myślisz, że dużo wymyślę? [O] Sporo jak na Twoje lenistwo ;d 4[P] Chce Ci się odpowiadać na te wszystkie pytania? [O] Jakoś tak, naszły mnie chęci. 5[P] O jak wiele pierdół Cię pytali? [O] W sumie to żadnych konkretów, więc sporo. 6[P] Czemu JJayJoker umarł? [O] Umarł, ale ożył, nieistotne dlaczego ;x 7[P] Komu z forum przyznałabyś nagrodę Darwina? [O] Nie starczyłoby mi miejsca, a później czekałoby mnie tajemnicze zniknięcie xd 8[P] Jak wiele osób w ogóle byś do niej nominowała? [O] Sądzę, że 20 to minimum. 9[P] Wiesz, że pewnie kilka z moich pytań, powtórzą się u innych? [O] Domyślam się, aczkolwiek póki co chyba nie jest źle. 10[P] Ile jest kropel wody w szklance? [O] Więcej niż szklanek wody w kropli. 11[P] Ile jest szklanek wody w oceanie? [O] Kto by to liczył.. xD 12[P] Podobało się nad morzem? [O] Tak, ale mogło być lepiej ;\ 13[P] Opaliłaś się? [O] Taak, ale delikatnie. 14[P] Jaka pogoda za oknem? [O] Pochmurno, ale słońce świeci przez chmury = kiepska pogoda 15[P] Która jest godzina? [O] 10:27 16[P] Co jest Twoją ulubioną potrawą? [O] Tak jak już mówiłam: placki ziemniaczane, pierogi, frytki, bigos, pewnie coś by się jeszcze znalazło. 17[P] Lubisz gotować? [O] Nie xd 18[P] Co z moimi bułkami? [O] Dostawa już niedługo xd 19[P] Co z Twoimi bułeczkami? ;] [O] Dostawa też niedługo XDD 20[P] Więcej tego typu pytań? [O] Chyba nie do mnie należy decyzja :x 21[P] Co byś chciała? [O] Początek wakacji znowu xd 22[P] Lubisz czipsy? [O] Lubię ;d 23[P] Jaki kolor jest Twoim ulubionym? [O] Chyba czarny :v 24[P] Co sądzisz o obecnej sytuacji na Jamajce? [O] Nie wypowiadam się na tematy, o których nie mam pojęcia xD 25[P] Ile jeszcze głupszych pytań dam radę wymyślić? [O] Masz możliwości, pewnie sporo. 26[P] Przy ilu pytaniach skończy mi się wena? [O] Chyba 250 XD 27[P] Przy ilu pytaniach Tobie się skończy? [O] Nie skończy się, dam radę, jestem dzielna :v 28[P] Jaka pora dnia jest Twoją ulubioną? [O] Późny wieczór, gdy mam spokój. 29[P] Której z pór roku nie lubisz najbardziej? [O] Jesieni, wszędzie tak szaro ;\ 30[P] Ile pór roku ma rok? [O] 6, uważało się na geografii ;v 31[P] Co to w ogóle ma być? [O] Nie zadawaj mi takich trudnych pytań... 32[P] Ilu kretynów potrzeba do wkręcenia żarówki? [O] Jednego, żarówka jak zobaczy takiego to sama się wkręci :x 33[P] Co to jest? [O] Chyba znak zapytania, mam nadzieję, że o to pytasz. 34[P] Dlaczego? [O] Bo tak, a nie inaczej. 35[P] Jak się prezentuje Twoja wymarzona kanapka? [O] Nie marzę na temat kanapek ;x 36[P] Gdzie widzisz siebie za 10 lat? [O] Rok 2026, pewnie w pracy, albo mieszkaniu, ale o tej godzinie w sobotę, oby w domu :D 37[P] W skali, od trzech łysych, szczerbatych, kotów do czternastu śmierdzących skarpet, na ile oceniasz grę Counter-Strike 1.6? [O] Oceniam na siedem ptaków z uciętym skrzydłem. 38[P] Co ja mam w głowie? [O] Chyba mózg albo kogoś hihi. 39[P] Farbowałaś włosy? [O] Nie, ile mam powtarzać, że te pasemka są naturalne? XD 40[P] Ile masz palców? [O] Chyba 20, w wakacje matma wyłączona. 41[P] Co z nimi robisz? [O] Aktualnie piszę nimi te odpowiedzi, co ja robię ze swoim życiem ;x 42[P] Lubisz oglądać głupoty w Internecie? [O] Nie przepadam, głupie =/= śmieszne ;\ 43[P] Co sądzisz o bólu istnienia Schopenhauera? [O] Rozbraja mnie to xd 44[P] Starzeję się, wiesz? [O] Wiem, ja też ;x 45[P] Jaka pogoda tam na dole? hehe [O] Nie wiem jaka pogoda jest w Australii dx 46[P] Czemu nie masz spania? [O] Nie wiem o co pytasz xd 47[P] Ile odcinków ma "Moda na sukces"? [O] Więcej niż mój serial ;-; 48[P] Jak się prezentuje Twoja lista obejrzanych anime? [O] Nie robię takiej listy, więc nijak xd 49[P] Jaki jest Twój ulubiony tytuł anime? [O] Ciężki wybór, powiedzmy, że Sekaiichi Hatsukoi. 50[P] W jaki sposób kontaktujesz się z kosmitami? [O] Grając na niewidzialnych instrumentach, zrobionych z międzyplanetarnego pyłu. 51[P] Ile dokładnie masz wzrostu? [O] 158-160, moja dokładność XD 52[P] Chciałabyś być strongwomen? [O] Nie, wystarczy, że jestem sobą, nie zamieniłabym swojego życia xd 53[P] Co sądzisz o moim głosie? [O] Jest śliczny :3 #głębokie 54[P] Jaki jest Twój ulubiony film? [O] Nie mogę wybrać jednego ;x Narzeczony mimo woli, Zanim się pojawiłeś i jeszcze kilka innych, ale nie podam ich tutaj XD 55[P] Ile filmów obejrzałaś? [O] Pewnie z kilkaset, tyle życia ;\ A i tak części nie pamiętam. 56[P] Jaka miseczka? he [O] Do ryżu mała hehe 57[P] Więcej takich pytań? [O] Nie mam nic do gadania ;x 58[P] Dobrze mi idzie? [O] Nie najgorzej, gratulacje xd 59[P] O czym marzysz? [O] Już nie muszę marzyć ;d 60[P] Ile zadałaś pytań w moim Q&A? [O] Na pewno ponad 70, ale chyba mniej niż 100. 61[P] Myślisz, że zadam ich więcej? [O] Z całą pewnością xd 62[P] Kto puka do drzwi Harrego Pottera? [O] Raczej nie rodzice hehe 63[P] Jaka jest Twoja ulubiona epoka? [O] Starożytność xD 64[P] Wolisz filmy czy książki? [O] Lubię i to i to, film nie musi być dobry bardzo, ale książka musi być jak najlepsza, więc raczej filmy xd 65[P] Ile kanapek jesteś w stanie zjeść na czczo? [O] Pewnie do sześciu, bo po takim czasie już nie byłabym na czczo . 66[P] Podchwytliwe pytania to dobry pomysł? [O] Zależy co chcesz osiągnąć. 67[P] Skąd w ogóle pomysł na Esmeraldę? [O] Po pierwsze to nie od Esmeraldy xD Moja koleżanka w podstawówce jarała się zmierzchem, no a tam była taka Renesme,a potrzebowałam nicku do gry przeglądarkowej i tak wyszło :D 68[P] Jak się czujesz? [O] Lepiej mogłoby być tylko w jeden sposób ;x 69[P] Ta cyfra to przypadek? [O] Zależy od Ciebie, czy chcesz, żeby była przypadkiem xd 70[P] Kiedy była bitwa pod Grunwaldem? [O] 15 lipca 1410 XD 71[P] W którym miesiącu najczęściej rodzą się dzieci? [O] 9 hehe 72[P] Podasz nam tytuł ulubionej piosenki? [O] Słucham tyle muzyki, że nie da się wybrać jednej, ale skoro już mam tak wybrać to El Perdedor Enrique Iglesiasa. 73[P] Który z przedmiotów szkolnych, według Ciebie, jest najmniej przydatny w życiu? [O] Wychowanie do życia w rodzinie XD 74[P] Gdzie chciałabyś w przyszłości mieszkać? [O] W jakimś spokojnym miejscu, nie rozwodzę się nad tym jakoś xd 75[P] Ogarniasz ile pytań już wymyśliłem? [O] No, nadal nie dowierzam xd 76[P] Ile centymetrów powinien mieć? [O] Szkoda, że pytanie niedokończone, "nie członek, a dusza zdobi człowieka" XD 77[P] Więcej takich pytań? [O] Niee, starczy XD 78[P] Wolisz kąpiel w wannie pełnej wody czy prysznic? [O] Nie mam wanny, poza tym pod prysznicem szybciej, więc prysznic 200%. 79[P] Nie bolą Cię nadgarstki? [O] Nie, wyćwiczone :v 80[P] Jak myślisz, jak długo mi się uda to jeszcze ciągnąć? [O] Dość długo niestety ;_; 81[P] W co lubiłaś się bawić w dzieciństwie? [O] Wojna ulic, chowanego, zbijaka, kucanego i inne czary XD No a jeszcze wcześniej to żołnierzyki, tazosy :v 82[P] Jaka była Twoja ulubiona bajka? [O] Najlepsze jest to, że prawie żadnej nie pamiętam XD Pokemony, to na pewno ;v 83[P] Spamujesz jeszcze komuś? [O] Czasami mi się zdarza, ale ostatnio skończyły mi się osoby, wszyscy mają mnie dosyć xD 84[P] Co sądzisz o chmurach? [O] Że są w błędnym kole xd 85[P] Masz jakieś hobby? [O] Leżenie. 86[P] Gdy widzisz zielonego ogórka, to co przychodzi Ci do głowy? [O] Żeby rzucić nim w stronę kota XD 87[P] Ile można? [O] Mnie się pytasz? ;\ 88[P] Masz już plany na to, co będziesz robiła po skończeniu liceum? [O] Studia ;v XD 89[P] Wierzysz? [O] W ludzi? już nie ;c 90[P] O czym myślisz? [O] O tym, że Cię uduszę za to xD 91[P] Która już godzina? [O] 11:02 92[P] Jaka jest ciemna strona księżyca? [O] Każda xd 93[P] Kto gasi światło w lodówce? [O] Eskimosi 94[P] Z czym Ci się kojarzą orzechy? [O] Z moimi drzewami na działce XD 95[P] Jadasz owoce? [O] Jadam, ostatnio brzoskwinie, morele, czereśnie, wiśnie, śliwki ;v 96[P] Dlaczego warzywa są niesmaczne? [O] Bo nie są słodkie, nie wspominam o gotowanych xd 97[P] Jakim cudem pizza jest tak smaczna? [O] Robiona z sercem XD 98[P] Co ma najbliżej do ideału? [O] Źle zadałeś pytanie, powinno być kto x; 99[P] Jadasz mięso? [O] Tak xd Inaczej bym siły nie miała. 100[P] Jak myślisz, daleko jeszcze do mety? [O] Już 2/5 za mną uff. 101[P] Ile było dalmatyńczyków? [O] 101 albo 1001, kto normalny liczy kropkowane psy ;x 102[P] Jakie liczby miał Rudy? [O] Nie wystarczy, że pamiętam urodziny ponad 100 osób? ;\ 103[P] Co oglądasz na youtube? [O] Uwagaa, filmy ;v 104[P] Dam radę jakiś rekord pobić? [O] Z całą pewnością pobiłeś rekord pytań ;-; 105[P] Jakie są Twoje słabości? [O] Jedzenie Leżenie Ty Lenistwo 106[P] Co sądzisz o filozofii? [O] Dyskutując na temat filozofii, już właściwie uprawiam filozofię czynnie, gdyż podważam ją lub wyrażam swoją aprobatę na jej temat. 107[P] Wiesz, że zapuszczam włosy i bródkę? [O] Nie rób tego XD 108[P] Będę drwalem? [O] A co, lubisz rżnąć? 109[P] Jak masz na drugie imię? [O] Nie mam, życie jest prostsze. 110[P] Co masz teraz na sobie? [O] Ubranie, zaskakujące? 111[P] Co robisz? XD [O] Odpowiadam na te pytania i szukam końca xd 112[P] Ile miałaś lat, gdy dowiedziałaś się, że święty Mikołaj nie istnieje? [O] Chyba nigdy nie wierzyłam w to XD 113[P] Co widzisz z okna? [O] Drzewa, domy, kominy :v żyć nie umierać 114[P] Czy śmieszą Cię kawały o blondynkach? [O] Głupota nie jest śmieszna, a ja mam wrażenie, że one same je wymyślają. 115[P] W jakiej jesteś sieci? [O] Jestem w T-mobile, ja też w T-mobile, ty też w T-mobile... XD 116[P] Co ja za głupie pytania zadaję? [O] Takie pytanie powinieneś zadać sobie xd 117[P] Chciałabyś mieć tatuaż? [O] Może kiedyś, ogólnie podobają mi się. 118[P] Nosisz kolczyki? [O] Tak, od 6. roku życia. 119[P] Czy chciałabyś mieć jednorożca? ;] [O] Przecież mam, i to nawet dwa, wczoraj rozmawialiśmy na ten temat XD 120[P] Co zazwyczaj jesz na śniadanie? [O] Kanapkę, jogurcik albo herbatkę xd 121[P] Czy sądzisz, że słowo "miłość" zmieniło swoje znaczenie na przestrzeni lat? [O] Samo słowo na pewno, aczkolwiek nie zmienia to istoty tego uczucia. 122[P] Jaki jest sens życia? [O] Przeżyć, korzystać, marzyć i śnić. 123[P] Dokąd zmierza świat? [O] Ku zagładzie dam dam dam xD 124[P] Ile jest gwiazd na niebie? [O] Tyle, by każdy mógł znaleźć swoją gwiazdę i ją komuś podarować c; 125[P] Przy czym kwiaty więdną? [O] Przy kaloryferze xd 126[P] Co facet powinien potrafić? [O] Gotować, prać, tańczyć i inne... 127[P] Często używasz skrótów? [O] Zdarza się xd 128[P] Dlaczego życie jest złe? [O] Bo kończy się niespodziewanie ;c 129[P] Gdzie zaczyna się kosmos? [O] Tam, gdzie się kończy. 130[P] Wolałabyś wziąć udział w teledysku disco polo czy zagrać w "Dlaczego ja?"? [O] Teledysk disco polo XD 131[P] Czy podczas pisania pytań dla mnie, też miałaś problem z zapamiętaniem o co już pytałaś? [O] Nie ;d 132[P] KRADZIONE Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy włożenia? ;] [O] Wejrzenia xd 133[P] Jak myślisz, ile osób w ogóle przeczyta to co piszemy? [O] 2 na pewno XD 134[P] Masz jakieś dziwne nawyki? [O] Gdy śpię sama, śpię twarzą do ściany xd 135[P] Lubisz zbereźne pytania? [O] Taak ;x 136[P] Kto to widział, żeby nazwać firmę oral b? [O] Ta literka "b" pomaga w ułożeniu ust, tylko to b musi być takie głębokie XD 137[P] Kim jesteś? [O] Człowiekiem ;d 138[P] Czym są ludzie? [O] Istotami żyjącymi, egzystującymi na podobnych zasadach, wykazujące odstąpienie od zasady doboru naturalnego. 139[P] Co sądzisz o starożytności? [O] Była dawno XD 140[P] Chciałabyś być księżniczką? [O] Podobno już jestem królewną ;d 141[P] Jaką pozycję ciała powinnaś utrzymywać podczas podjazdu czterokołowcem na wzniesienie? [O] Lekko podniesioną na zgiętych nogach XD 142[P] Czy, gdy dziecko w fazie rozwoju będzie spożywało środki antydepresyjne to będzie miało w przyszłości problemy z ostrością widzenia? [O] Prawdopodobne. 143[P] Jak możesz pomóc leżącej na poboczu osobie, która ma objawy wyziębienia organizmu? [O] Na pewno chociażby zadzwonić po pomoc. 144[P] Jaki nosisz rozmiar buta? [O] 36-38 145[P] Jaka, Twoim zdaniem, jest idealna temperatura? [O] 27 xd 146[P] Ile dziur ma ser szwajcarski? [O] Zależy od sztuki XD 147[P] Ile pompek zrobisz? [O] Kiepsko z tym xD 148[P] Lubisz chodzić do kina? [O] Lubię, ale nie mam zbytnio z kim, chociaż mimo wszystko lepiej się ogląda filmy w domu xd 149[P] Wolisz soczyste czy chrupiące? [O] Zgubiłam się xD 150[P] Czym się różni syrenka od krowy? [O] Krowa muczy, a nie wyje XD 151[P] Daleko jeszcze? [O] Zbyt daleko ;\ 152[P] Co to jest "nic"? [O] Wszystkie ważne niewypowiedziane słowa xd 153[P] Dlaczego Robin Hood? [O] Bo miał łuk :v 154[P] Co myślą dziewczyny? [O] Nie zaliczam się chyba do tego ogółu, ale wiem, że duża część myśli o tym, w co się ubrać ;-; 155[P] Jaką bieliznę lubisz? [O] Twoją hehehe XD 156[P] Już poniżej pasa czy jeszcze nie? [O] Raczej nie :D 157[P] Jaką nosisz? [O] Czystą XD 158[P] A teraz? xd [O] Wciąż nie xd 159[P] Jaki jest synonim słowa "synonim"? [O] Odpowiednik, wyraz bliskoznaczny? xd 160[P] Czy brudnymi rękoma można zrobić czysty interes? [O] Można :v 161[P] Umiesz trzasnąć drzwiami obrotowymi? [O] Dla chcącego nic trudnego xd 162[P] Nie jesteś zmęczona? [O] Już troszkę tak, nuży mnie to. 163[P] Co było pierwsze: jajko czy kura? [O] Jajko, nie tylko kury dają jajka ;d 164[P] Czy to już spam, czy jeszcze nie? [O] Warn warn xD 165[P] Pochwalisz się czymś? [O] Mam problem ze zmieszczeniem książek i dyplomów z konkursów XD W 5 klasie na zawodach w siatkówkę zdobyłam większość punktów w jednym secie samymi zagrywkami, około 15 pod rząd XD 166[P] Wolisz piżamę w dinozaury czy autka? [O]Autka XD 167[P] Jaś kupił dwa kartoniki soku po 2,50zł oraz paczkę ciastek po xzł. Ile waży piasek na pustyni nocą gdy chodzą po nim zielone wielbłądy z trzeba garbami? [O] Dużo XD 168[P] Co Małysz ma w kuchni? [O]Może szafki? 169[P] Która pozycja jest Twoją ulubioną? [O] Lubię wszystkie XD 170[P] Dlaczego? [O] Pasjonuje mnie to, takie małe hobby XD 171[P] Cieszysz się, że przy każdej odpowiedzi będziesz musiała też pisać "[O]"? [O] W sumie to nie jest uciążliwe 172[P] Ile jest cukru w cukrze? [O] Tyle samo xd 173[P] Co byś zrobiła gdyby mnie zjadł ogórek? [O] Smutałabym xd 174[P] Golisz pachy? [O] Komuś czy sobie? xD 175[P] To już chamówa, czy jeszcze ujdzie? [O] Tak to jest jak się wprost nie umie spytać, tylko się kombinuje xd 176[P] Depilujesz inne części ciała? [O] Sprawdź sam ;p 177[P] Jak myślisz, ktoś się przyczepi do tych pytań? [O] Nikt nawet tego nie przeczyta xD 178[P] W jakiej pozycji aktualnie jesteś? [O] Siedzącej xd 179[P] Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny? [O] Zacytowałabym, ale pominę to :v 180[P] Jak się nazywa Twój ulubiony twórca na YT? [O] Nie mam takowego xd 181[P] Masz sny? [O] Mam ;> 182[P] Jesteś w stanie jakiś opowiedzieć? [O] Sen z trzeciej osoby tak jakby z daleka, jest kładka, prowadzi do statku, a na lądzie las świerkowy, wsiadam na statek, kawałek odpływa, las się pali, a statek utonął XD Koniec 183[P] Czy nie jesteśmy czasem w programie "100 pytań do"? [O] 100 pytań do szczęścia :c 184[P] Co by było jakby nic nie było? [O] "Jakby to było, gdyby mnie nie było, jakby to było, gdyby się nie wydarzyło, co by się zmieniło, co by się skończyło..." 185[P] Do kogo jesteś podobna? [O] Do mamy jak była w moim wieku XD 186[P] Co jadłaś na obiad? [O] Jeszcze nie jadłam, ale będą knedle xd 187[P] O której godzinie jadasz kolację? [O] Między 18:30 a 20 188[P] Co Cię podnieca? [O] Dobrze wiesz ;] 189[P] Jak większość szkół wysyła dzieci na "Zieloną szkołę" nad morze, to dokąd jadą dzieci z nad morza? [O] Góry/Jezioro 190[P] Co można robić językiem? [O] Masować XD 191[P] Jaka była najgłupsza rzecz jaką słyszałaś/widziałaś? [O] Wymazałam ją z pamięci XD 192[P] Czy lenistwo jest uleczalne? [O] Tak, są dla nas szanse xD 193[P] Jak byś zareagowała, gdyby dziewczyna wyznała Ci, że jest homo i Cię pragnie? [O] Cóż, jakbym była sama to pewnie bym spróbowała XD 194[P] Więcej takich pytań? [O] Oczywiście. 195[P] Wiedziałaś, że umiem liczyć do 195? [O] Tak ;d 196[P] Lubisz chodzić po schodach? [O] W domu tak, są przyjemne xD 197[P] Lubisz masło? [O] Raz na jakiś czas, ale nie zawsze xD 198[P] Wiesz skąd poprzednie pytanie? [O]Tak wiem ;x 199[P] Popełniłem jakiś błąd w numeracji? [O] Nie wiem, nie patrzę na to xd 200[P] Czy to już jest koniec? [O] Niee :x 201[P] Wiesz co się liczy? [O] Tak. 202[P] Dlaczego się ludzie dziwią, jak widzą 200 pytań w Q&A? [O] Bo oni sami by nie poświęcili mi tyle czasu XD 203[P] Kto jest mistrzem? [O] Ten, kto wygrywa własne życie ;d 204[P] Dlaczego Zygi to botek? ;D [O] Bo to Żygi Żigolak XD 205[P] Myślisz, że komuś opadła kopara? [O] Tak, chyba 12 osobom xD 206[P] Ile jeszcze pytań będę w stanie dopisać? [O] Jeszcze troszkę xd 207[P] Czaisz, że wszystkie te pytania pisałem ręcznie i w gruncie rzeczy większość sam wymyśliłem? [O] Czaję, a ja na wszystkie odpowiadam ;x 208[P] Wiesz, że się zmęczysz? [O] Już to czuję, potrzebny masaź xD 209[P] Ile frytek to wystarczająca ilość? [O] Tyle, żeby brzusio był pełny ^-^ 210[P] Jakbyś miała wybrać podłogę w kuchni, to byłyby to panele czy kafelki? [O] Panele, chyba, że ciemne płytki :v 211[P] Jaką wodę pijesz? [O] Lekko gazowaną ;d 212[P] Ile najdłużej byłaś poza domem? [O] Tydzień chyba xD 213[P] Do ilu umiesz liczyć z otwartymi oczami? [O] do wielu xd 214[P] Do ilu z zamkniętymi? [O] Up^ 215[P] Czego najbardziej nie lubisz w konwersacjach tekstowych? [O] Gdy ktoś pisze emotikony i nic więcej albo przeczyta i nie odpisze. 216[P] Na jak długo potrafisz wstrzymać oddech? [O] Nigdy nie liczyłam xd 217[P] Jesteś silna? [O] Oczywiście :3 218[P] Lubisz czochrańca? [O] What? xd 219[P] Czemu Kaczce Dziwaczce nie sprzedali mleka w sklepie RTV/AGD? [O] Bo włożyli mleko do zamrażalnika xd 220[P] Dlaczego po zjedzeniu ogórków kiszonych i popiciu mlekiem można mieć problemy? [O] Pf, jadłam ogórki kiszone i piłam jogurt, amatorzy XD 221[P] Wierzysz w to? [O] Nie xd 222[P] Niezła liczba przed "[P]", co nie? [O] Taka piękna :') 223[P] Masz pieprzyki? [O] Tak xd 224[P] Kumasz czacze? [O] kumam :v 225[P] Dojadę do ćwierci tysiąca? [O] Tak, ech xd 226[P] Oglądałaś Kartony4funtv? [O] Kiedyś tak xd 227[P] Jaki jest Twój ulubiony kanał w telewizji? [O] Nie mam takiego, rzadko oglądam tv. 228[P] Dlaczego pies ma 4 łapy, jak żadną nie potrafi łapać? [O] Bo woli w zęby xd 229[P] Kto jest największym szczęściarzem na świecie? [O] Hmm Ty? xD 230[P] Dlaczego ja wymyślam tyle pytań? [O] Bo nie masz co robić z czasem xd 231[P] Ktoś to jeszcze w ogóle czyta? xd [O] Nie mam pojęcia xd 232[P] Jestem najlepszy, co nie? [O] Pewnie :3 233[P] W jakim języku myślą głuchoniemi? [O] Zawsze możesz się ich spytać XD 234[P] Jakiego dnia tygodnia nie lubisz najbardziej? [O] Dnia roboczego XD 235[P] Ile miesięcy ma rok? [O] 12? XD 236[P] Ile odcinków ma "Moda na sukces"? [O] Powtarzasz się xd 237[P] Cieszysz się, że dowaliłem tyle pytań? [O] Skaczę z radości, śpiochu XD 238[P] Myślisz, że ktoś pobije mój rekord? [O] Może ja kiedyś :D 239[P] Co masz na biurku? [O] Komputer, telefon, szklankę, płyty xd 240[P] Jaki masz kolor oczu? [O] Bliżej nieokreśliony, szaro-złoty, zmieniają mi się xD 241[P] Ile jest kroków od Twojego pokoju do lodówki? [O] 10-15 242[P] Co masz w lodówce? xd [O] Jedzenie omnomnom :3 243[P] Smarujesz kromki masłem? [O] Margaryną xd 244[P] Daleko jeszcze? [O] Jeszcze troszkę xd 245[P] Jaki jest Twój ulubiony cytat z filmu? [O] Nie mam takiego ;x 246[P] Co się znajduje w damskiej torebce? [O] Wszystko XD 247[P] Nie uważasz, że lustro to portal do równoległego świata? [O] Uważam xD 248[P] Ile miejsca zajmują Twoje buty w szafce? [O] Mało xd 249[P] Ile masz klamek w domu? [O] 27 chyba xd 250[P] Ćwierć tysiąca to dużo czy mało? [O] Bardzo dużo ;x Pytania od [P]Hi[O] Hej xd [P] Czemu mnie nie lubisz? [O] Bo się obrażasz xd [P] Dalej rozkminiasz te dziwne skróty? XD [O] Nie, bo nie mam z kim xd [P] VP or FNATIC [O] VP Pytania od @Makumba 1[P]Drugie imię ? [O] Nie mam xd 2[P]Ulubiony Kolor ? [O] Czarny 3[P]Frugo vs. Tymbark ? [O] Frugo 4[P]Rap vs. Pop ? [O] Rap 5[P]Ulub. Serial ? [O] Oblicza miłości ;v 6[P]Ulubiony Sport ? [O] Siatkówka xd 7[P] Ile miałeś/aś lat kiedy dowiedziałeś/aś się że święty Mikołaj nie istnieje ? [O] 0 xd 8[P]Ulubiony rodzaj muzyki ? [O] Rock 9[P]Ulubiony aktor ? [O] Sam Claflin 10[P]Kręcone czy proste włosy ? [O] Proste 11[P]Kolor ścian w pokoju ? [O] Zielony 12[P]Imię pierwszej miłości ? [O] Żebym ja pamiętała xD Jeśli chodzi o dziecięcą to Bartek albo Patryk, sama nie wiem, kto był pierwszy XD A taką normalną to Maciej. 13[P]Grasz na jakimś instrumencie ? [O] Grać gram na gitarze, ale nie umiem xd 14[P]Śmieszą cię kawały o blondynkach ? [O] Ale ty ściągasz pytania ;\ 15[P]Ile miałaś/eś lat kiedy się pierwszy raz zakochałaś/eś ? [O] 3 XD 16[P]Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [O] W domu xd 17[P]Ulubiona książka ? [O] Trylogia Pięćdziesięciu twarzy Greya xd 18[P]Ulubiony film ? [O] Nie mam takiego jednego xd 19[P]Umiesz ładnie rysować ? [O] Umiałam, skill mi spadł XD 20[P]Interesujesz się polityką ? [O] Nie i jestem zdrowsza xd 21[P]Umiesz dobrze pływać ? [O] Nie xd 22[P]Chodzisz na jakieś kółka ? [O] Za dużo jest normalnych godzin, szkoda mi czasu xd 23[P]Chodzisz na koncerty ? [O] Nie, bo jestem leniem xd 24[P]Ulubiony kolor ? [O] Już było ;x 25[P]Czekolada mleczna czy gorzka ? [O] Mleczna 26[P]Pizza vs. Zapiekanka ? [O] i to i to XD 27[P]Laptop vs. Komp ? [O] Komp 28[P]Najgorszy przedmiot w szkole ? [O] Niemiecki XD 29[P]W jakiej jesteś sieci ? [O] Już odpowiadałam xd 30[P]Ile osób jest w twojej klasie ? [O] Chyba będzie 29 albo 30 ;d 31[P]Ulubiona emotikonka ? [O] :> 32[P]Ulubiony smak gumy do żucia ? [O] Miętowa 33[P]Co chciałabyś/chciałbyś w sobie zmienić ? [O] Lenistwo XD 34[P]Co byś zmieniła w szkole ? [O] To, żebyśmy zdobywali wiedzę w szkole, a w domu mieli czas dla siebie.. 35[P]Wygrałaś kiedyś w totolotka ? [O] Tak XD 36[P]Czy Rias przesadził? [O] Nie ;d 37[P]Wiesz że mu pomagałem co nie ? [O] Wątpię xD [P]To miłego dnia przy odpowiadaniu. [O] A dziękuję xd Pytania od Q♥een [P] Co tam? [O] A dobrze, leci szybko czas xD [P] Palce bolą od odp na 200 pytań Riasa? [O] Ani troszkę ;d [P] O jakieś stanowisko planujesz ubiegać? [O] Chyba o żadne, bo ktoś się na mnie uwziął xd [P] Z małej chmury... ? [O] Duży deszcz hihih :> [P] W jakie grasz gry? [O] CS 1.6, CS:GO, Pasjans, Saper, The Sims 3, 2, 1, Heroes III, Age Of Empires, Settlers, Anno 1602 (czy jakos tak XD), Pokemon Red, Gold, Minecraft, itd. [P] Budujesz dalej w MC ?xd [O] W tym tygodniu właśnie sobie troszkę pograłam :D Pytania od [P] Tęsknisz za tamtymi czasami na dr jak nie mieliśmy admina? [O ]Niezbyt xD [P] Jak to być Dorotą? [O] Kiepsko xd [P] Pamiętasz mój sen? XD [O] Oczywiście, że tak xd [P] Czemu nie przyjechcałaś do mnie na sylwka? [O] Bo mi się nie chciało xd [P] Też cię bolą mięśnie? [O] Nie xd [P] Jaki masz wzrost? [O] 158-160 [P] Będziemy jeszcze robić nasze ero... scenki na dr :D? [O] Co? XD Nie, i nie wiem o czym mówisz XD [P] Kiedy idziemy razem nad jezioro? [O] Żebyś mnie utopił? Zapomnij ;d [P] Placki czy naleśniki? [O] Naleśniki [P] Love me? [O] Nie bracie xd [P] Powiedz szybko i kilka razy " pa du "i napisz co ci wyszło [O] O nie "padu" ;\ [P] Co lubisz jeść? [O] Przede wszystkim jedzenie. [P] Ulubiona piosenka? [O] Nie ma takiej no ;x [P] Ulubiony film? [O] Nie mam xD [P] Jaki miałem kiedyś nick? [O] Zygi zabijaka XD [P] Czy spisała cie policja? [O] Nie, jestem grzeczna xd [P] Za co? [O] Za nic xd [P] Miałaś przyjął? [O] ? XD [P] He He He? [O] Nieśmieszne [P] Lubisz tańczyć? [O] Uwielbiam :3 [P] A śpiewać? [O] Kocham xd [P] Kiedy zaśpiewasz mi znowu na Ts3 [O] Nie wiem xd [P] Dobranoc :* [O] Papa XD Nominuję , miłego czytania, dziękuję za pytania :xOdpowiedzi dodałam przed zamknięciem ze względu na to, że nie wiem czy później będę miała czas ;x 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Eeee...... Rias zatrudnił sztab naukowców do zadawania pytań do Q&A ???? Fajne kjuandej + :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie podobał Ci się mój stary nick? :( Nie dam Ci +! Rias ja przeczytałem, bo nudy ;p Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez RomantykNLO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Bardzo ładnie napisane. Nie rozumiem kiedy się zorientowałaś, że ściągałem z neta czy kiedy pisałem tak bezosobowo? Czy kiedy pytania się powtarzały mimo że jest ich nieco ponad 30 :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Także tego, miłej lektury XD Chcę jakąś nagrodę za te Q&A ;D Zastanawiam się, czy ktoś oprócz mnie i pana wyżej w ogóle przeczyta całość. ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Misia serio? : O Haha normalnie sie domyslilam ze to zrobisz :d super odpowiedzi :* dziekuje za nominejszyn hah xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Rias glupi jesteś :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Nie wiem jak Ci się udało na to wszystko odpowiedzieć, Ale gratulacje + za wysiłek i odpowiedzi ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi