giber 6 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam pewien problem na cs ze steam, a mianowicie gdy proboje wejsc na DD2 wyskakuje mi takie cos: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1470507087__88.png problem mam tylko na steamie na ns nie mam tego, skanowalem pliki lokalne i nic takze nwm juz, moze ktos wie co zrobic? @edit juz jest git usunalem pliki i moge wejsc na serwa dzieki Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez giber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Usuń i zainstaluj jeszcze raz csa powinno pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Usuń i zainstaluj jeszcze raz csa powinno pomoc To już raczej w ostateczności.. Spróbuj mu pomóc w inny sposób, niż usuwanie całego cs. Typowa odpowiedź na każdy problem. STEAM -> STEAMAPPS -> COMMON -> HALF LIFE -> CSSTRIKE_DOWNLOADS = i usuń co masz w folderze (przed tym możesz skopiować pojemność folderu w razie wu) zrestartuj steam i spróbuj wejść na serwer ********** Diament, taką odpowiedź daje większości osób, nie ważne jaki byłby problem z cs'em, bo ciężko wejść chociażby w google jak się nie wie dokładnie i sprawdzić samemu ;) Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez zouza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To już raczej w ostateczności.. Spróbuj mu pomóc w inny sposób, niż usuwanie całego cs. Typowa odpowiedź na każdy problem. STEAM -> STEAMAPPS -> COMMON -> HALF LIFE -> CSSTRIKE_DOWNLOADS -> MODELS i usuń co masz w folderze (przed tym możesz skopiować pojemność folderu w razie wu) zrestartuj steam i spróbuj wejść na serwer Tak ale wg tego screena pokazuje, że nie ma żandnych modeli, więc dlatego dałem propozycję reinstalacji csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Reinstal nic nie da. Usun caly models, overviews, resource, sprites + cl_allowdownload w konsole wpisz lub do configu. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunisheR84 5 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 W konsoli wpisz cl_allowdownload 0 i sprawdź czy działa jak nie to z powrotem wpisz cl_allowdownload 1 i pokaż wycinek z konsoli bo tak w ciemno nikt nie zgadnie ocb. a jak nie to musisz wejś do:\steamapps\common\Half-Life\cstrike_polish\modelsskopoiować parachute.mdl i wkleić do:\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\models 2 metoda:Wchodzisz w ikone "STEAM" właściwości, zgodności i w trybie zgodności jak masz zaznaczone przez jaki program chcesz uruchamiać to odznacz a jak masz odznaczone to zaznacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi