TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Siema, otóż to. Wpisałem powód i wyskoczyło puste pole przy zbanowaaniu gracza... Powód był "Bachor" Obraza ) I pokazało się, że nic nie napisałem. Edit: Paweł, weź mi daj możliwość pisania na SB, bo wogóle go nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ale przy dawaniu bana dałeś,tak:"Bachor" Obraza ? Jeżeli tak to przez to "" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Aha, okej, dałem taki powód ) I mi to " wyskoczylo tylko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 zeco niby cie obraziłem nie bądż śmieszny chłopcze po pierwsze napisałem ze mam do ciebie problem nic wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi