Shanell 1 787 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań macie do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 [P]Hej :D[P]O której godzinie piszesz odpowiedzi?[P]Cieszysz się, że jesteś opiekunką?[P]Będziesz nadal wchodzić na serwer?[P]Jak tamta sukienka? ;d[P]Ulubiony kolorek?[P]Jaką byś chciała mieć fryzurę?[P]Jak spędzone to lato?[P]Ulubiona piosenka?[P]Kiedy tańczymy?[P]Czemu tak daleko się przeprowadziłaś? ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 [P] A witam :) [P] Jak tam dzionek? [P] Jak się czujesz w roli za-cy opiekuna? [P] Nadal lamisz na codzie? [P] Kiedy DR? [P] Czemu spamisz w mordeczkach? [P] Dlaczego MałaWredotka a nie DużaWredotka? [P] Chleb czy bułki? [P] Marihuana czy amfetamina? [P] Czemu ma multi-konto? [P] Jak tam synek? [P] Miłego dnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) [P] Hejooo [P] Lubisz mnie? [P] Jak się czujesz jako zastępca opiekuna? :D [P] Wydaje Ci się, że zasługujesz na tą rolę? [P] Lubisz twoje imię, Renatko? [P] Grasz w coś więcej niż CS 1.6? [P] Kogo nominujesz do następnego Q&A? [P] Czemu zmieniłaś nick na MałaWredotka, a nie na Renatka? XD [P] Czarny czy Biały? [P] Niebieski czy Zielony? [P] 1.6 czy GO? [P] Stare pokemony na nintendo czy Pokemon GO? [P] Grasz w pokemony? [P] Jak tak to ile ich masz? [P] Ile CP ma twój najlepszy? [P] Wkurzyłem Cie poprzednimi pytaniami? (Bo pewnie nie grasz XD) [P] Kiedy się w końcu zgadamy na tym tsie? XD [P] Będziesz śpiewała na następnym Idolu? [P] Kiedy masz urodziny? [P] Ile masz lat? [P] Chyba już tego starczy, co? XD [P] Bajoo :wub: Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez GryTrean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 [P] Hejos :D [P] Co tam powiesz ciekawego ? [P] Jak poprzednicy zadali wszystkie pytania nie mam co zadawać :C [P] You like me ??? [P] Masz jakieś ulubione zwierzę ? [P] Jaką masz ulubioną grę ? [P] Kawa czy herbata ? [P] A tak w ogóle masz jakieś zwierzę w domu ? [P] Jak tak to jakie ? [P] Dobra nie wiem co zadawać jeszcze :D [P] Pozdrawiam [P] Paaaa :dajekwiata: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 [P] Hej! :* [P] Co u Ciebie Renatka? [P] Jak to jest być kobietą opiekunką :D? [P] Lubisz mnie? [P] Ulubiony kolorek? [P] Dlaczego MałaWredotka a nie Reniaa? [P] Kakao czy cappucino? [P] Palisz / Paliłaś? [P] Pijesz gorzołę (wódkę) lub Piwo? [P] Wpadniesz do Rybnika kiedyś? :P [P] Paa, Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 [P]Dlaczego masz VAC BANA na steam i jaką grę masz zbanowaną? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No siemka mała :wub: Jak tam maluszek? Moje gratulacje!! Jak sie podoba bycie opiekunem? Co to za VAC co piszą? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 [P] Hej Renia ^^[P] Co tam słychać u Ciebie? ;d[P] Dlaczego nie zmieniłaś jeszcze nicku na MałaSzantażystka? :c[P] Jak myślisz dużo będzie tych pytań?[P] Pierwszy skomentowałem twojego steam'a cieszysz się? :v[P] Grasz jakąś inną klasą poza goliatem?[P] Czemu cały czas dostajesz ode mnie hs'y? :c[P] Wybaczysz mi te fragi? :c[P] Odnalazłaś się już na posadzie opiekuna? ;)[P] Będzisz tęsknić do poniedziałku? :c[P] Wolisz muzykę polską czy zagraniczną?[P] Ulubiony artysta?[P] Ulubiona piosenka?[P] Mrrr czy grrr? :D[P] Pewnie grrr bo jesteś nietresowana :D[P] Psy czy koty?[P] Kici kici :3[P] Nie wkurza Cię mój głos na serwerze? xd[P] Lubisz swoje imię?[P] Gdybyś mogła sobie wybrać inne, jakie ono by było? ;d[P] To słodkie cappucino jest rude :v[P] Lubisz mnie trochę? :c[P] Jak trafiłaś na csc? c:[P] Dlaczego akurat cod 350? ;d[P] Ulubiony smak lodów?[P] Ulubione ciasto? ;p[P] Kto Cię najbardziej wkurza na serwerze? ;d[P] Wpłaciłem Ci 2k monet do klanu, cieszysz się? ;d[P] Co sądzisz o emigrantach?[P] Jesteś tolerancyjna?[P] Masz jakieś nałogi?[P] Jak myślisz, co jest po śmierci?[P] Zagrasz kiedyś na dd2? ;d[P] Ulubiony kolor?[P] Na co patrzysz najpierw gdy poznasz jakiegoś mężczyznę?[P] Jak mały dorośnie, kim byś chciała żeby został?[P] Może prezydentem? ;d[P] Kiedy się odezwiesz przez mikrofon na serwerze? :c[P] Wiesz już kogo nominujesz do następnej edycji Q&A?[P] Disco-polo czy rock?[P] Jakiś cytat który zapadł Ci szczególnie w pamięć?[P] Masz może chętkę na jakąś rangę na forum? ;d[P] Może już wystarczy tych pytań? ;d[P] Nie no dobijemy do 50 chociaż ;d[P] Ulubiony film?[P] Kibicujesz Skrze Bełchatów? ;d[P] Herbata czy kawa? :v[P] Biały czy czarny?[P] Gdybyś miała papugę jakbyś dała jej na imię? :v[P] Umiesz pływać?[P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? c:[P] Masz jeszcze konto na naszej klasie? XD[P] Miałaś kiedyś coś złamane? c:[P] Ulubiona książka?[P] Gdy byłaś dzieckiem.. kim chciałaś zostać w przyszłości? (ja strażakiem jak każdy chyba haha) Czy twoje marzenie się spełniło? ;)[P] Najładniejsze imię męskie? Oprócz Pawełka haha ;d[P] Myślisz że Putin zaatakuje Polskę? :v[P] Twój znak zodiaku?[P] Jesteś punktualna czy zdaża Ci się spóźniać? ;d[P] Siatkówka czy piłka nożna? ;d[P] Dzień czy noc?[P] Kiedy wyślesz mi kolejnego snapa? c:[P] No dobra kończe bo widzę na steam że chyba Ci wystarczy ;d[P] Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi