Fox28081995 50 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: SendMeToHeaven2. Imię: Krystian3. Wiek: 204. Znajomość AMX (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka : Byla .7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Brawo%20Ja%20%2B/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Hmmm od czego tu zacząć :D? Hah czytajcie :) : Straciłem admina przez moja głupotę i może moje "dobre serce" rozumiem ten punkt w regulaminie ze gracz nie może obrażać admina . Obraził mnie zignorowałem to bo kto nie ma prawa się zdenerwować po czym gracz nie wykonywał cele po prostu bulwersa złapałem i napisałem mu nie cenzuralne słowo :) "Cenzor" związane z celami po czym ten gracz ignorował cele i wlepiłem mu bana na 30 minut a podsumowałem Obraze + Cele to stad ban na 30 minut hmm Bylem pijany bo to sobota była nie chwale się czy żale po prostu zwykła sobota trochę alko poszło i postanowiłem sobie zagrać ;d źle zrobiłem wiem ;// za co z góry przepraszam za moje zachowanie bo nie powinno takie być :) . :ninja: Prosiłbym o druga szanse a co by się z nią wiązało: "Surowość" Ile tych postów jest KULTURA CELE A ŻADEN ADMIN NA TO NIE PATRZY chce bym ANONIMOWY na serwerze i karać za to ludzi bez wiedzy kim ja jestem po prostu admin a nie ze kolega admina i weź go nie banuj czy cos NIE MA :nono: :nono: !! PROSZE O 2 SZANSE I NIE ZMARNUJE JEJ Prosze tylko o cholerna szanse ! :guma: Nie mam zamiaru wdawac sie w rozmowy z graczami tylko ich KARAĆ :nono: MILEGO CZYTANIA :regulamin: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Hmmmm Dobre Pytanie ! Ile można patrzeć Resp 1:30 a ludzie siedzią lub celów nie robią Czity tez nieraz latają nie ma co mówić zawsze tak będzie i kazdy ten punkt daje nie wiem czemu ? Chce temu zapobiegać i nie będzie mnie obchodzić zdanie innych będę robił to co do mnie należy a jeżeli " Gracz , Admin " bd miał jakieś ALE ? To niech wyjaśnia na forum . "Ale kultura przede wszystkim " :klania: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Roznie/Zycie/Praca12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):17-2213. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,6 Lat OK.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez SendMeToHeaven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jaja jakieś? Gt od 30 dni puste, chyba że tylko mi się nie wyświetla :v Poza tym sam się przyznałeś że po pijaku wyzywałeś gracza. Dla mnie takie zachowanie przekreśla Cię na długo. Brak steam co dla mnie jest ważne. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) W GT nie ma nic, nie grasz w ogóle, wcale cię nie widać i wyskakujesz z podaniem? Nie wspomnę już, że w punkcie "pare słów o sobie" zaczynasz się tłumaczyć, za swoją utratę admina. Jak to czytałam, wcale mnie to nie zachęciło do dalszego przeczytania twojego podania. Słowa: "PROSZE O 2 SZANSE I NIE ZMARNUJE JEJ Prosze tylko o cholerna szanse" jaką "cholerną" szansę? chcesz karać graczy za kulturę, a sam nie wyrażasz się zbyt ładnie w podaniu ;| Kolejne słowa: "Nie mam zamiaru wdawac sie w rozmowy z graczami tylko ich KARAĆ" to dopiero mnie rozwaliło; admin NIE JEST tylko po to, aby karać(!), a tu sugerujesz, że masz taki oto tylko zamiar. Odpowiedź na 9 punkt w podaniu też jest jakąś kpiną - skąd wiesz, czemu chcesz zapobiegać, skoro twoja aktywność na serwerze jest zerowa?! Odpowiedź na punkt 11 nie określa ile czasu możesz poświęcić na serwerze i chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, a co dopiero odpowiadać. W ogóle kolejne dzisiaj podanie, które jest irracjonalnie napisane :) JESTEM NA NIE!! ps. jest coś takiego jak interpunkcja - takie znaki ortograficzne, bo powiem Ci szczerze chłopaku, że na jednym tchu nie ujechałabym z TWOIM podankiem :) Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Q♥een 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Na nie.. Gt to chyba żarty Aktywność na forum bez komentarza. Admin nie jest od karania tylko od pomagania. Jezeli uważasz że będąc A dminem będziesz latał graczy to nara. Chyba więcej nie trzeba pisać. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez DiamentowY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ty se chyba jaja robisz za takie tematy powinien być warn człowieku gt puste jak czyjaś głowa "6. Składka : Byla ." to co,że była...piszesz na nowo podanie to musisz na nowo kasę bulić... Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Admina straciłeś owszem za głupotę, ale chociaż powiedz prawdę jak było a nie ściemniasz robiąc z siebie ofiarę. Twoja kulturka osobista pozostawia wiele do życzenia na serwerze, wyzywasz graczy a później ich banujesz za "Obrazę Admina" , admin powinien trzymać porządek na serwerze a nie robić większy burdel niż jest. Śmieszne jest to, że tłumaczysz się iż byłeś pijany :hahaa3: #LIAR Bądźmy poważni, to już nie jest śmieszne a żałosne... Na nie. btw. czekam na wypowiedzi obrońców z pokrzywdzonym ego Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 szkoda Brawo ze tak slabo sie przygotowales do tego podania. grasz na innym nicku a dales Gt starego. Ciezko tym przekonac innych ... Ja jestem na Tak bo Cie znam i wiem ze nie zawiedziesz ale watpie zebys cos uzyskal tym podaniem poza strata humoru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNn 29 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Powody po wyżej ;) Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k A S A N G A 13 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Tak samo jak donn, nawet nie ma sensu sie rozpisywać, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 5. Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi