giber 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick: GiberLink do SS: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Podszywka/ Wyjasnij na www.forum.cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:431248060' [AMXBans] Your IP: Serwer: Deathrun 1.6Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15956 Admin przed zbanowaniem mnie napisal "masz ostatnia szanse mikro" ja sie nie odezwalem, po czym dostalem bana...czyli co? Mam rozumiec, ze jezeli np zepsuje mi sie mikro, badz nie bede mial ochoty sie odzywac to bede dostawal bana na tydzien lub dluzszego za podszywke? Zalosne... Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez giber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Admin banujący ma 12h na wyjaśnienie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie zmieniaj wydarzeń na twoją korzyść, iż miałeś inne intencję nie odzywając się, przytoczę tu to co mi wysłałeś na pw: Wielokrotnie pytałem się czy to ty, żebyś się odezwał, zaś tego nie zrobiłeś. Miałem prawo nałożyć bana. //Jak byś nie miał mikro to byśmy wczoraj nie gadali na ts3. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Sprawa rozwiązana, ub leci. Na przyszłość odzywaj się jak pyta ktoś, admin w takiej sytuacji ma prawo ci dac bana. Mogłeś również napisac na steam czy też na u@ że to ty ale masz np. mic zepsuty.. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi