Gość Itachi Uchiha Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 1 praca jest dobra ale te V nieczytelne. Do 2 pracy kolorystyka nie pasuje. Ten granatowy napis na tle czarno białego tła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Dobra zamknijcie narazie ten temat :v Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Naszło mnie znów na grafikę :D Osobiście do tego napisu stworzyłem tło: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jak dla mnie to do gotowego tła napis dodany... Ale jak tam chcesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Słabo to się komponuje według mnie, poza tym taka mdła ta praca, pracuj dalej ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jakby co pw. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi