Middos 10 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Z jakiego powodu zostałem usunięty z ranking? (top1)? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Middos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Powodem może być np: zabroniony nick, jeżeli w górnej topce wykryło reklamę w nicku, to zostałeś usunięty. (ustawianie tagów lub dodawanie w nicku nazwy z daną siecią, np: Cs-Classic)Jeżeli Twój nick posiadał jakiś przekleństwa też został usunięty z topki. (Słowa typu kur*a, ch**, dziw***, szmat*, itd) Tak to wygląda, nie znam innego powodu, bo tylko ja mam dostęp do resetowania statystyk, więc zostają tylko te dwa powody/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Middos 10 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) aaa, wbilem na serwer z tagiem ale od razu jak zauwazylem to wybralem BRAK tagu, widocznie gameme tylko zmienia nicki jak sie wchodzi na server nie w trakcie? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Middos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Napisz do mnie na PW, zwrócę Ci te punkty, itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi