VejS 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick: VejS Serwer: cod 350 lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14763http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14690 A więc mam dwa stare aktywne bany za txt i nie wiem co z tym zrobić a ze nie chce dostać perma za AB to dlatego założyłem ten temat.Oba bany prawdopodobnie są wynikami skarg Haxora na mnie i wtedy dostałem te bany nawet nie wiedziałem ze je mam dopiero gdy admini serwera powiedzieli mi ze gram na AB to się tym zainteresowałem. Czyli mogę grać spokojnie bez ryzykabana AB? Czyli mogę grać spokojnie bez ryzyka bana AB? Czyli mogę grać spokojnie bez ryzyka bana AB? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Q♥een Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Oba bany są wygasle już (czas ważności minął) I dostosuj się do wzoru ;) Wygasły ban to ban , który już jest nieważny . Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi