ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ Pracy: avatar Wymiary: takie jak załączony obrazekRender, Stock: Napis/y: WincodeTematyka: taka jak załączony obrazekKolorystka: taka jak załączony obrazekInne: dzięki Chciałbym coś dosłownie takiego samego Zamiast tej "ziemi" może być < /> lub coś związane z web masteringiem :) Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Winchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Chyba nie do końca o to chodziło ale wrzucę, może się spodoba ;p Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez LuukY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) @ Ktoś coś? @Rinka @mako @Weronikaa Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Rinka Po 20 dodam :D //Rinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy coś takiego chciałeś. #Edit. Prosz arial'em xDD Nie potrafię odwzorowywać aż tak. xD Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Rinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Nie wiem czy coś takiego chciałeś. Na tym na którym wysłałem jest kompletnie inna tekstura :/ Ogólnie może być tylko czcionke mogłabyś zmienić na tą która jest w </> i z tym tłem pokombinować aby było podobne do tamtego "cuda" :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi