Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zbanowano:</span> ~Head.- CytrynQa WH

e v i l

Rekomendowane odpowiedzi

Twoj nick: Desmond Hume

Nick podejrzanego: ~Head.- CytrynQa
Dane podejrzanego: STEAM_2:0:2146715064 , nie mam niestety jego ip bo zapomniałem skopiować :C
Data (dzien, gg:mm) zajscia: 2016-08-10 01:47     -     2016-08-10 02:12
Twoj dowod:  http://275692.hltv2.pukawka.pl/hltv-1608100147-de_dust2-1470786420-1470787920.zip
Rodzaj czita: WH

Nazwa mapki: de_dust2
Czasy podejrzanych akcji:

Pierwsza runda/pistolety  chyba nie trzeba wyjaśniać, może i demo jest zlagowane ale te przeskoki po modelach, piękne. 
5:10 
 - Nigdy nie sprawdza w ten sposób CT nagle wychodzi na zoomie i robi 2k 
5:25 
  - Patrzy przez ścianę, że typ jest na B, najpierw go olewa ale gdy widzi że idzie środkiem i będzie przechodził do bramy na midzie  od razu idealnie wcelowany, a nie miał ani info bo nikogo na środku nie było ani nie mógł słyszeć kroków bo był za daleko
5:35  - Nie zabił go na gali, ale już celownikiem idzie za nim i patrzy gdzie pójdzie, wraca na romana czeka chwile aż tamten zeskoczy z gali na środek i myk ,od razu wcelowany w ct robi łatwego fraga
12:42 - Skraca środek, (przypomnę, że demo jest zlagowane). Z mojej perspektywy (Desmond Hume) był to totalny preshot, nie miałem nawet opcji zareagowania. Słychać, że idę, ale gdy patrzy się na jego grę to nie można stwierdzić że polega na swoim słuchu...
12:53 - Kwintesencja całego dema. Wcelowany przez ścianę dokładnie w model, wie że na respie jest typ z awp, stara się go zaskoczyć i wyskoczyć będąc cały czas wcelowanym, niestety wh nie wystarczyło :C

Po tym wszedłem na specta i napisałem mu co nie co na sayu, a on potem już jak dziecko we mgle, problem żeby zrobić fraga...

IP /Nazwa serwera: ODD2 1.6

Edytowane przez ev1l
  • Like 3

0:36 - 0 Info o zeskakującym w dół przeciwniku a celownik sam wędruje na model

4:15 - Look na model będący na gali a po chwili na CT ( na swojego ) - Nostradamus :o

5:25 - Zaleciało Wallem

5:40 - Zaleciało Wallem x2 ( Pewny Zoom na typa z mida )

@ Na niektóre akcje przymknąłem oko, po którejś tam minucie ciągle rashuje środek :x

@@ Niech UBT przejrzy akcje z początku 0:36 i 5:25

@@@ Mój post to skrócenie i ukazanie 100% Wh ( 4:15 jestem pewien na 50% :D )

@@@@ Demko, które podał evil widać, że jesteś odpalony... STRZELAM, że to demko które podałeś to kiedy nie czitowałeś a antyss ez do ogarnięcia ;)

Edytowane przez TheGumiS
  • Like 1

http://forum.cs-classic.pl/topic/50524-ssy-head-cytrynqa/
Tutaj są ssy jak wrzuciłem, akurat wtedy była runda na pistolety zabiłem 5 w tym 3 hedy. Zaraz później dostałem bana bym wrzucił ssy i je wrzuciłem. Przypomnę że też to było w nocy i grało kilku adminów. Możecie obejrzeć hltv z tej godziny i zobaczyć. Bo dużo graczy mówi że latam oddalony, więc róbcie ssy z wielką chęcią będę je wrzucał :D
Pozdrawiam: CytrynQa

A tu jest hltv z tego dnia i godziny http://275692.hltv2.pukawka.pl/hltv-1608090003-de_dust2-1470693780-1470695280.zip

Edytowane przez polaczekkkkkkkkkk
Co nie zmienia faktu, że możeszmieć antyss. Demko rozstanie sprawdzone i ocenione.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności