Xena 178 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) . Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Xena 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Aż się wypowiem. W tej chwili akurat byłam afk, jestem tylko człowiekiem i udałam się za potrzebą, nie było mnie może 2-3 minuty, automatycznie mnie kicknęło, na moje miejsce przyszedł Misiek i zrobił porządek. Nie jestem robotem ;) TO ADMIN jest oczami i uszami graczy i będąc czy nie będąc na spekcie, powinien lukać od czasu do czasu, co się dzieje, a nie przykładowo spamować S Wybacz, nie pisałam nic na sb, po prostu na chwilę odłożyłam laptopa, tyle ;) @Marina. - winny się tłumaczy, Ty zawsze masz na wszystko milion usprawiedliwień, więc z niecierpliwością czekałam aż napiszesz coś mądrego. Każdy ma prawo zinterpretować Twoje zachowanie; zresztą, to nie pierwszy raz, kiedy cokolwiek olewasz Tłumaczę się, bo skarga jest na mnie, chyba logiczne. Poza tym, co ja się będę tutaj produkować. Według mnie wykonuje obowiązki należycie ;) Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Marina. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Skargę chyba można zamknąć skoro powódka wycofała się z zarzutów :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi