neska. 3 198 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 1. Serwer: FFA2. Nick: Fantasia ;*3. Imię: Magda4. Wiek: 15 (za miesiąc)5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): Nie ;/ jeśli już to w następnym miesiącu. 8. Czas spędzony na forum: Ok 10 h, na tamtym forum ponad 100 h9. Opisać siebie: Mam na imię Magda, mam 14 lat. Lubię grać w koszykówkę.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dlatego iż, chcę pomóc obecnym adminom w ogarnięciu serwera, oraz staram się grać na nim jak najdłużej. Jestem miła i ogarnięta, lubię pomagać innym ;] Admina miałam już nie raz wiec myślę że się nadam.11. Linki do reklam: Dogadane z Karolem ;p (- _-)12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS/Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, potem ban na 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie potem ban na 30 min.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Myślę , że ogarniesz + wiek ( + , - ) + amx + mikro - Szkoda , że ns . Ostatnio było mówione , że admini FFA to only steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 - Wiek - Mikro - AMX - Reklamy Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Będzie miała Steama z tego co wiem bo tamtego co miał jej brat,już niestety nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Na Tak, Ogarniesz . Niby admin only steam ale myślę że w drodze wyjątku można jej dać jako zaufanej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 na tak .. kiedys miala adma , ogarnia , micro ma : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zetrixx 1 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jestem na TAK uważam że ogarnia a po za tym cały czas czitują ;/ co strasznie wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jestem na Tak Ogarniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 jestem na TAK oganięta, miała admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 na tak steam zaraz ci ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Edge:. 2 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Na tak myśle że dasz sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Przyjęty /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: coloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi