BoNzO :P 72 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Nie wiem czy istniała by taka możliwość ale z tego co widze na serwerze AIMawp jest bardzo słaba grywalność więc mam taka propozycje iz mozna by go przerobić na base buildera i mysle ze grywalność by wzrosła;) to by było na tyle :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/28878-aimawp-propozycje-dotycz%C4%85ce-serwera/page-39#entry308312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Po 1 za mało slotów Po 2 Serwer był już przerobiony z FFA na AIM/AWP , więc dalsze przeróbki nie mają sensu jak dla mnie. Po 3 Serwer jest w trakcie naprawy i szukania przyczyny dlaczego ciągle crashe łapie, gdy wyleczymy problem na serwerze, to będzie znów grany. Dla przypomnienia, 2 dni po przerobieniu na aim/awp serwer się błyskawicznie zapełnił. Po 4 Zobacz na obecny zombie mod, dodasz serwer bb to zrobisz konkurencje opiekunom ZM. Po 5 Forum Ci serwera nie rozkręci, możesz kupić reklame za 300zł , która nie musi dac efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi